SOLUŢII DE IMAGISTICĂ

Avertisment cu privire asistenţa frauduloasă

Oricând aveţi nevoie de asistenţă pentru produsul dumneavoastră Canon, contactaţi de fiecare dată Centrul de asistenţă Canon pentru asistenţă profesională în ţara dumneavoastră.
CONTACTAŢI ASISTENŢA

Asistenţa profesională vine de la Canon.

Pot exista situaţii în care o entitate terţă care oferă asistenţă pentru produsele Canon arată suficient de autentic. Este mereu o idee bună să vă păstraţi vigilenţa şi să fiţi atent. Astfel de site-uri web nu sunt asociate cu Canon, iar Canon nu recomandă astfel de servicii.

Site-urile oficiale Canon care oferă asistenţă sunt uşor de recunoscut. Toate site-urile de asistenţă Canon din Europa au un nume de domeniu similar: https://www.canon.xx/support/ iar ultimele caractere se schimbă în funcţie de ţară. De exemplu: https://www.canon.fr/support/ sau https://www.canon.co.uk/support/.

Canon Camera

Service şi reperaţii pentru produse

Servicii profesionale pentru a vă menţine echipamentul în stare perfectă de funcţionare. Vă puteţi menţine echipamentul la un nivel de performanţă ridicat, îi puteţi extinde capacitatea de a spune poveşti sau puteţi face reparaţii cu ajutorul experţilor Canon responsabili de service şi reparaţii.

Nu sunteţi sigur cu privire la un site sau doriţi să raportaţi o asistenţă frauduloasă?

S-ar putea să vă intereseze şi