Optical excellence for 4K filming
alt text goes here

Excelenţă
optică
pentru 4K

Filmatul în 4K impune o claritate excepţională a imaginilor, motiv pentru care Canon a prevăzut modelul XF405/XF400 cu un zoom optic 15x de cea mai înaltă calitate, capabil să ofere o performanţă deosebit de ridicată a rezoluţiei, chiar şi în condiţii de lumină slabă.

Un zoom larg şi puternic

Datorită unui obiectiv ultra-grandangular de 25,5 mm şi unui zoom optic 15x, modelul XF405/XF400 poate filma în cele mai mici spaţii. Utilizând senzorul 4K în modul Full HD, zoomul poate ajunge chiar şi la valori mai mari, la zoom avansat 30x, fiind perfect pentru a captura detalii la distanţă.

canon_xf405_wide_zoom_diagram
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Obţineţi mai mult din orice situaţie

Observaţi cum zoomul 15x poate face faţă unui mediu solicitant de filmare 4K şi urmăriţi-l cum merge mai departe în Full HD.

Vizionaţi clipul video

Stabilizare deosebit de lină a imaginii pe 5 axe

Filmaţi cu încredere, ştiind că modelul XF405/XF400 se poate mândri cu stabilitatea superbă a imaginilor pe 5 axe de la Canon, pentru a face faţă atunci când filmaţi în mişcare sau ţinând camera în mână.

canon_xf405_wide_zoom_diagram

Filmarea cu camera în mână este mai uşoară ca oricând

Aflaţi cât de lină poate fi stabilizarea pe 5 axe atunci când filmaţi în mişcare.

Vizionaţi clipul video

Built-in ND filters

Filtre ND integrate

Modelul XF405/XF400 este capabil de o performanţă excelentă, în orice condiţii de iluminare. Prin simpla atingere a unui buton, filtrele ND încorporate (ND 1/4, ND 1/16 şi ND 1/64) oferă control asupra expunerii în condiţii de iluminat puternic sau atunci când este necesară o deschidere largă a diafragmei.

Vizionaţi clipul video

Imagini luminoase frumoase datorită diafragmei cu 9 lamele

Obiectivul dispune de o diafragmă cu 9 lamele, ceea ce înseamnă că fundalul „bokeh” nefocalizat este mai frumos şi mai circular, cu număr dublu de raze de lumină comparativ cu o diafragmă cu un număr par de lamele.

XF405_4_9-blade
canon_xf405_lens_diagram