High performance filmmaking
alt text goes here

Filmare de
înaltă
performanţă

Modelul XF405/XF400 are dimensiuni mici, dar totuşi este echipat cu instrumente puternice pentru realizarea de filme. De la un senzor avansat de tip 1.0 la cele mai recente procesoare DIGIC DV 6 duale, această cameră oferă o soluţie compactă pentru o gamă largă de aplicaţii de filmare 4K.

Surprindeţi fiecare detaliu în mod plăcut

Un senzor de tip 1.0 oferă avantaje distincte, permiţând obţinerea unei clarităţi de cristal pentru înregistrările 4K, precum şi asigurând creativitate îmbunătăţită privind adâncimea câmpului. Cele mai recente procesoare DIGIC DV6 duale asigură aceste rezultate rapid şi cu o calitate superioară la nivel de detaliu.

Capture every detail beautifully

Derulare lentă, pentru înregistrări bogate în detalii şi expresive

O viteză înaltă a cadrelor de 100P în Full HD înseamnă că este posibil să realizaţi înregistrări video cu încetinitorul, în mod plăcut şi cu detalii uimitoare.

Slow motion in stunning detail

Înregistrare cu încetinitorul cu detalii uimitoare

Aflaţi cum opţiunile de viteză ridicată a cadrelor pentru modelele XF405/XF400 vă pot oferi oportunităţi creative.

Vizionaţi clipul video

Fiecare evidenţiere, fiecare umbră, fiecare detaliu

Capturarea mai multor detalii la ambele extreme ale scalei de expunere reprezintă obiectivul fiecărui realizator de filme. Setarea Wide DR de la Canon contribuie la atingerea acestui obiectiv, prin asigurarea unui uluitor interval dinamic de 800 de procente.

CANON_XF405_WIDE_DR_GRAPH
XF405_3_wide_DR_gamma

Surprindeţi fiecare detaliu. Vedeţi pentru a crede

Vizionaţi un clip video care prezintă impresionantul Wide DR de 800 de procente de la Canon şi aflaţi cum beneficiază de acesta înregistrarea rezultată.

Vizionaţi clipul video