Accurate and Reliable Autofocus
alt text goes here

Precisă
and
fiabilă
Focalizare automată

Pentru prima dată pe o cameră video Canon tradiţională, modelul XF405/XF400 dispune de focalizarea inovatoare Dual Pixel CMOS AF de la Canon, asigurând tranziţii line ale focalizării şi o precizie extrem de clară.

Focalizare sensibilă şi rafinată

Modelul XF405/XF400 are dimensiuni mici şi este uşor şi agil. Capacităţile sale 4K asigură cu siguranţă o focalizare excepţional de rapidă şi de precisă.

Dual Pixel CMOS AF - Cum funcţionează

Dual Pixel CMOS AF este o tehnologie bazată pe senzori, cu focalizare automată (AF) a detectării fazei, concepută pentru a oferi o urmărire uşoară, de înaltă performanţă a focalizării şi obţinerea rapidă a focalizării automate. Aceasta este o tehnologie unică, dezvoltată de Canon, care utilizează două diode foto pe pixel pentru focalizare automată şi le combină pentru înregistrarea video.

Acest lucru permite menţinerea focalizării precise, chiar şi cu subiecţi în mişcare, ceea ce este esenţial pentru captura 4K, şi eficientizează fotografierea cu un singur operator.

Dual Pixel CMOS AF
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Comenzi tactile

Descoperiţi modul în care ecranul tactil al modelului XF405/XF400 vă permite să efectuaţi selectarea şi urmărirea punctelor de focalizare.

Vizionaţi clipul video

Face Detection

Detectare faţă

Tehnologia de detectare a feţei cu focalizare automată din modelele XF405/XF400 înseamnă că subiectul rămâne focalizat, în timp ce dvs. menţineţi controlul.

Vizionaţi clipul video

Dual Pixel Focus Guide

Ghid pentru Dual Pixel Focus

Utilizând tehnologia Dual Pixel CMOS AF pentru a confirma focalizarea manuală, GUI introdusă prima dată pe camerele Cinema EOS indică direcţia în care trebuie rotit inelul de focalizare, pentru a obţine o focalizare precisă.

Vizionaţi clipul video