legria wifi video cameras

Camere video Wi-Fi LEGRIA

Conectaţi-vă cu camerele video wireless LEGRIA de la Canon. Bucuraţi-vă de partajare din mers, fluxuri live şi control de la distanţă.

wireless hd video cameras

Camere video HD wireless în acţiune

Vizionaţi clipul video

Redarea video în direct

Monitorizaţi de la distanţă camerele din locuinţa dvs. transmiţând în flux live imagini video pe dispozitive Android¹ şi iOS¹. Activaţi înregistrarea şi ajustaţi zoomul chiar şi atunci când nu sunteţi acasă². Pur şi simplu descărcaţi gratuit CameraAccess Plus pentru a începe.

Descărcaţi aplicaţia CameraAccess Plus (Android)

Descărcaţi aplicaţia CameraAccess Plus (iTunes)

live video streaming

Telecomandă Wi-Fi

Bucuraţi-vă de control la distanţă Live View al setărilor camerei video Wi-Fi LEGRIA de pe smartphone sau tabletă. Ideal pentru filmare atunci când camera nu este uşor de accesat.

legria wifi remote

Navigare de la distanţă

Folosiţi aplicaţia Canon Camera Connect2 de pe smartphone sau tabletă pentru a beneficia de vizionare wireless a clipurilor video de pe cameră. Salvaţi clipurile preferate direct pe dispozitiv2 pentru partajare simplă online.

Descărcaţi aplicaţia Canon Camera Connect

camera connect app

Conectaţi-vă cu lumea

Transferaţi wireless cel mai recent clip video de pe camera video Wi-Fi pe Staţia de conectare CS100², apoi vizionaţi-l în Full HD pe televizor şi partajaţi-l cu prietenii online.

Aflaţi mai multe despre Staţia de conectare CS100 de la Canon

connect station cs100

Partajare directă pe internet

Puteţi să încărcaţi filme direct pe internet, fără a fi necesar un computer, după ce finalizaţi o procedură simplă de configurare. Pur şi simplu conectaţi camera video la reţeaua Wi-Fi* de acasă, apoi partajaţi-vă filmele pe YouTube, Facebook, Twitter şi prin e-mail.

* Partajarea directă pe Internet şi funcţiile de Trimitere prin server necesită un cont image.canon. Este posibil să nu fie disponibil image.canon în anumite ţări sau regiuni. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.canon-europe.com/cig

1Sistem de operare acceptat: Android 2.3 până la 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Nu se garantează funcţionalitatea pe toate dispozitivele.
2 Excluzând LEGRIA GX10, LEGRIA HF G40, LEGRIA mini şi LEGRIA mini X. Monitorizarea din afara locuinţei necesită şi conectivitate la internet cu un router compatibil UPnP şi compatibilitate pentru obţinerea unei adrese IP globale.

iPad, iPhone, iPod şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi alte ţări.

Android™ este o marcă comercială înregistrată a Google Inc.