LEGRIA 4K and HD camcorders for video enthusiasts
alt text goes here

CAMERE VIDEO LEGRIA 4K ŞI HD PENTRU ENTUZIAŞTII FILMĂRILOR

Creaţi filme excepţionale care vă exprimă pasiunea cu ajutorul gamei avansate LEGRIA HF G.

Calitate şi creativitate excepţională

Gama LEGRIA HF G este echipată cu sisteme optice cu specificaţii de înalt nivel, un senzor CMOS 4K tip 1.0 sau HD CMOS PRO, stabilizare optică, inteligentă a imaginii şi comenzi manuale extinse într-un corp compact şi uşor de utilizat.

Senzori de înaltă performanţă

Un senzor CMOS 4K tip 1.0 sau HD CMOS PRO asigură o calitate uimitoare a imaginilor cu o reproducere realistă a culorilor chiar şi în condiţii solicitante de iluminat. Asigură o gamă variată şi dinamică pentru a putea surprinde detalii fine indiferent dacă lumina este puternică sau foarte slabă.

High Performance Sensors

Stabilizare optică şi inteligentă a imaginii

Realizaţi filme cu imagini clare şi detaliate, chiar şi atunci când filmaţi cu camera în mână sau din mişcare, cu stabilizarea optică motorizată şi dinamică a imaginii. Sistemul IS inteligent detectează selectează exact setările potrivite, dintre cele 4 moduri, pentru a contracara efectul mişcării şi a preveni neclarităţile.

Intelligent Optical Image Stabilisation

Control manual total

Bucuraţi-vă de libertate totală de creaţie Preluaţi controlul asupra focalizării în mod intuitiv cu ajutorul inelului manual de obiectiv şi alegeţi propriile setări pentru expunere, diafragmă, timpul de expunere şi amplificare, cu reglare independentă prin ecranul tactil şi selectorul rotativ personalizabil.

Full Manual control

Nu aţi găsit ce căutaţi?