LEGRIA 4K AND FULL HD CAMCORDERS
alt text goes here

CAMERE VIDEO LEGRIA 4K ŞI FULL HD PENTRU
ENTUZIAŞTII FILMĂRILOR

Creaţi filme excepţionale care vă exprimă pasiunea pentru poveşti, cu ajutorul gamei avansate LEGRIA HF G.

Calitate şi creativitate excepţională

Gama LEGRIA HF G dispune de tehnologie avansată şi numeroase comenzi creative într-o cameră video portabilă, uşor de folosit, care este ideală pentru vloggeri, utilizatori de Youtube, realizatori de documentare sau filme independente.

Tehnologie avansată

Capturaţi videoclipuri incredibil de fluide şi vibrante, chiar şi în condiţii dificile de iluminat, graţie unor caracteristici precum senzorul CMOS de tip 1.0 4K sau HD CMOS PRO, un filtru ND încorporat, stabilizarea imaginii pe 5 axe cu IS motorizat şi interval dinamic larg.

Advanced technology

Fotografiere comodă şi creativă

Bucuraţi-vă de o filmare uşoară cu camera în mână, graţie butonului rotativ profesional pentru zoom, vizorului rabatabil şi ecranului tactil intuitiv. Utilizaţi selectorul şi butoanele pentru funcţii personalizabile, pentru a prelua controlul şi a accelera operarea, şi conectaţi un microfon şi căşti pentru sunet de înaltă calitate.

Comfortable creative shooting

4 K sau Full HD?

Descoperiţi beneficiile înregistrării la 4 K sau Full HD, de la rezoluţia imaginii la editarea, redarea şi stocarea datelor, pentru a putea alege dispozitivul care vi se potriveşte pentru toate proiectele creative, acum şi în viitor.

Citiţi mai multe

4k or Full HD?

Ce cameră Canon răspunde cel mai bine nevoilor dvs. de filmare

Nu ştiţi sigur ce tip de dispozitiv Canon vi se potriveşte? Comparaţi avantajele filmării cu o cameră video LEGRIA , o cameră EOS cu obiective interschimbabile sau una dintre camerele noastre compacte.

Citiţi mai multe

Which Canon camera is best for your video needs

Nu aţi găsit ce căutaţi?