Canon EOS C500 Mark II
Blank-Rect Image

Canon EOS C500 Mark II

Senzor full frame de 5,9K într-un corp compact.

Do you want to be contacted by a Canon representative?

Please complete the short form to request a product specialist from Canon to contact you.

Fill in the form

Noua generaţie de sisteme Cinema EOS

Cu un senzor Full Frame de 5,9K integrat într-un corp Cinema EOS compact, nou proiectat, această cameră oferă inspiraţie nouă şi flexibilitate extrem de ridicată, pentru toţi directorii de imagine.

Consultaţi specificaţiile complete

Canon EOS C500 Mark II

DESCĂRCAŢI ACUM CEL MAI NOU FIRMWARE*

Descoperiţi capacităţile complete ale camerei EOS C500 Mark II cu noile opţiuni de înregistrare internă în format Cinema RAW Light LT/ST/HQ pe 12 biţi, disponibile pentru modurile senzorilor Full Frame, 4:3, 6:5, Super 35mm şi Super 16mm.

Pentru mai multe informaţii şi pentru a descărca acum, faceţi clic pe linkul de mai jos.

AFLAŢI MAI MULTE

* Firmware disponibil în martie 2024

Jaguar F-PACE advert - behind the scenes

Reclama Jaguar F-PACE – în spatele scenei

Pentru fotografierii acţiunii rapide pe teren muntos, Canon EOS C500 Mark II a fost partenerul perfect pentru realizatorul de filme Brett Danton.

Vizionaţi clipul video

Filmarea reclamei pentru noul Jaguar F-PACE cu un aparat Canon EOS C500 Mark II

Realizatorul de filme Brett Danton despre modul în care noul Canon EOS C500 Mark II a fost un dispozitiv revoluţionar la filmarea F-PACE pentru Jaguar.

AFLAŢI MAI MULTE

Filming the New Jaguar F-PACE advert with a Canon EOS C500 Mark II

Calitate Full Frame uluitoare a imaginii

Senzorul full frame de 5,9K conceput de Canon oferă un aspect cinematografic captivant, combinat cu tonuri naturale şi uniforme ale pielii şi reproducere fidelă a culorilor cu ajutorul tehnologiei culorilor de la Canon.

De asemenea, senzorul oferă latitudine în peste 15 stopuri cu un spaţiu de culoare amplu, perfect pentru producţii cu interval dinamic ridicat.

Breathtaking Full Frame image quality

Formate de înregistrare de înaltă calitate şi eficiente

EOS C500 Mark II dispune de un procesor de imagine DIGIC DV 7 care permite înregistrarea internă în format Cinema RAW Light pe 12 biţi la o rezoluţie de până la 5,9K, compatibil cu modurile senzorilor Full Frame, 4:3, 6:5, Super 35mm şi Super 16mm, pentru a îndeplini o varietate de cerinţe privind fluxul de lucru de producţie.

De asemenea, Cinema RAW Light pe 12 biţi este o opţiune scalabilă graţie noului firmware care dispune de o gamă largă de opţiuni de rate de date până la 2,1 Gbps când se utilizează modurile de înregistrare Cinema RAW Light LT, ST şi HQ.

Înregistraţi la o rezoluţie de 4K 4:2:2 pe 10 biţi cu ajutorul formatului Canon XF-AVC, iar dacă aveţi nevoie, puteţi înregistra simultan folosind cele două sloturi pentru carduri CFexpress, aparatul dispunând de un slot suplimentar pentru card SD pentru fişiere proxy.

Posibilitatea de a alege din mai multe formate de înregistrare asigură flexibilitate şi eficienţă pentru o gamă largă de cerinţe de producţie.

5.9K

5,9K

Înregistraţi intern în format Cinema RAW Light LT/ST/HQ, până la 2,1 Gbps

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10 biţi

Înregistraţi XF-AVC până la 810 Mbps

High quality and efficient recording formats

Procesare supra-eşantionare 5,9 K pentru 4K

EOS C500 Mark II utilizează un algoritm de demozaicare de înaltă calitate la supra-eşantionarea 5,9K pentru înregistrare 4K/UHD. Astfel se suprimă efectul moiré şi se reduce zgomotul, având ca rezultat o imagine de calitate superioară.

 5.9k oversampling for 4k

Compact, uşor şi fiabil

Aprox. Corpul uşor de 1.750 g permite fixarea comodă pe articulaţii cardanice sau suporturi de mână, ceea ce-l face ideal pentru diverse condiţii de fotografiere.

Compact lightweight and reliable

Mai multe opţiuni de monturi şi obiective

EOS C500 Mark II oferă posibilitatea de monturi de obiective interschimbabile opţionale pentru cerinţe de proiect diferite.

Montura de obiectiv EF oferă compatibilitate perfectă cu o gamă foarte mare de obiective EF de la Canon, inclusiv EF Cine Primes, iar montura PL opţională acceptă sistemul Cooke /i. În plus, sunt disponibile şi adaptoarele de montură B4 (pentru monturile EF sau PL) pentru utilizarea cu obiectivele B4.

Montură EF

Montură EF

Montură EF Cinema Lock

Montură EF Cinema Lock

Montură PL

Montură PL

Design modular, cu multe posibilităţi de configurare

Unităţile de extensie opţionale oferă un design modular flexibil şi posibilitatea de configurare în măsură să satisfacă diverse cerinţe de producţie.

Unitatea de extensie EU-V1 oferă conectivitate suplimentară, precum interfaţa Genlock, iar unitatea de extensie EU-V2 adaugă şi mai multe interfeţe, inclusiv două intrări XLR suplimentare şi un suport de baterie V-Lock pentru înregistrări de durată mai mare. Unitatea de extensie EU-V3 este concepută pentru producţii live cu mai multe camere, cu compatibilitate cu semnal de indicator luminos de înregistrare şi de retur. Vizorul opţional EVF-V50 este ideal pentru utilizarea cu camera în mână şi poate fi uşor demontat pentru situaţiile în care se utilizează un gimbal.

Highly configurable and modular design

Unităţi de extensie

Tehnologie de focalizare automată inovatoare*

EOS C500 MARK II dispune de tehnologia de focalizare automată Canon Dual Pixel CMOS, care oferă focalizare automată continuă de mare viteză şi detectare fiabilă a feţei până la 120p. De asemenea, utilizatorii beneficiază de operare tactilă şi intuitivă a focalizării, cu noul monitor LCD LM-V2 de 4,3 inchi, dar şi de control îmbunătăţit al focalizării care recreează o adaptare a focalizării mai naturală. Pentru a adapta şi mai precis performanţa focalizării automate, EOS C500 MARK II oferă posibilitatea de a seta viteza şi răspunsul urmăririi focalizării automate.

* cu obiective compatibile

Pioneering auto focus technology

Funcţii complete de focalizare automată

Primul EOS Cinema care acceptă stabilizarea electronică a imaginii

EOS C500 Mark II este prima cameră Cinema EOS care este echipată cu stabilizarea electronică a imaginii (IS) în corpul aparatului foto, acceptând corecţia pe 5 axe a mişcării camerei. Chiar şi atunci când este utilizată fără comunicare electronică a obiectivelor, stabilizarea electronică a imaginii este posibilă introducând manual distanţa focală.

First Cinema EOS to support Electronic IS

Viteze ridicate ale cadrelor

EOS C500 Mark II acceptă înregistrări cu o rată de cadre ridicată, de până la 50/60 cps în format 5,9K. În modul 2K (decupare), se pot efectua şi setări de la 1 cps la 120 cps, sporind astfel posibilităţile creative. Noul buton Lent şi rapid oferă acces rapid la setările Lent şi rapid.

High frame rates

Aplicaţia Canon Multi-Camera Control

Controlaţi simultan cu smartphone-ul până la 4 camere video profesionale prin Wi-Fi, folosind protocolul Canon XC încorporat în numeroase camere video Cinema EOS şi XF.

Accesaţi monitorizarea vizualizării live şi gestionaţi totodată diverse setări ale camerelor, inclusiv expunerea, focalizarea, zoomul, butonul de înregistrare, formatul de înregistrare şi multe altele.

Compatibilă cu EOS C70, C300 Mark III, C500 Mark II şi XF605. Disponibilă pentru descărcare de pe iOS App Store în decembrie 2023.

Canon Multi-Camera Control App

Specificaţii

5.9K Full Frame CMOS sensor

Senzorul CMOS Full Frame 5,9K

Aspect full Frame captivant cu reproducere fidelă a culorilor

Internal 5.9K Cinema RAW Light recording

Înregistrare internă de 5,9 K în format Cinema RAW Light

Fişier RAW eficient pe CFexpress

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10 biţi

Înregistrare internă de până la 810 Mbps

Dual CFexpress slots

Slot dublu pentru CFexpress

Înregistrare simultană sau neîntreruptă

High Dynamic Range support

Compatibil interval dinamic ridicat

SMPTE ST 2084 şi ITU-R BT.2100 (HLG)

Pioneering Autofocus Technology

Tehnologie de focalizare automată inovatoare

Precisă şi fiabilă, cu comenzi pe ecranul tactil

DIGIC DV7 Image Processor

Procesor de imagine DIGIC DV7

Pentru a alimenta funcţiile avansate ale camerei

12G-SDI terminal

Terminal 12G-SDI

Posibilitate de semnal 4K printr-un singur cablu

Vedeţi specificaţiile complete

EOS C500 Mark II

Canon deţine autorizaţie de licenţă pentru marca comercială CFexpress Ver.2.0™ deţinută de CompactFlash Association, care poate fi înregistrată în diferite jurisdicţii.

What's in the box

Conţinutul cutiei

Corp EOS C500 Mark II

Monitor LCD LM-V2

Unitate de ataşare LCD LA-V2

Cablu unitate UN-5

Sistem de prindere a camerei GR-V1

Unitate de prindere

Suport pentru microfon

Acumulator BP-A60

Încărcător de baterii CG-A20

Adaptor de alimentare compact CA-CP200B

Cablu de alimentare c.a.

Curea pentru umăr SS-1200

Suport de ataşare a unităţii de extensie

Suport pentru degetul mare

Capac pentru corp

Chei imbus şi şuruburi

Accesorii

Produse conexe

S-ar putea să vă intereseze şi

Obţineţi avantajul, înscrieţi-vă acum

Înscrieţi-vă pentru sfaturi de la alţi profesionişti, ştiri din domeniu, invitaţii la evenimente şi actualizări de firmware.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Canon EOS C500 Mark II