Canon EOS C500 Mark II
Blank-Rect Image

Canon EOS C300 Mark III

O cameră cu sistem Cinema EOS versatilă 4K Super 35 mm

VORBIŢI CU CANON

Sistem Cinema EOS extrem de versatil

Camera EOS C300 Mark III de generaţie următoare încorporează senzorul DGO 4K Super 35 mm nou dezvoltat de la Canon, cu filmare cu încetinitorul 4K la 120P, interval dinamic ridicat şi focalizare automată Dual Pixel CMOS AF în acelaşi corp ca modelul EOS C500 Mark II.

Consultaţi specificaţiile complete

Canon EOS C500 Mark II

Specificaţii

4K

4K/120 cps

Senzor CMOS Super 35 mm cu zgomot redus

DIGIC DV7 Image Processor

Dual Gain Output

Interval dinamic cu 16+ stopuri

Internal 5.9K Cinema RAW Light recording

Înregistrare internă 4K Cinema RAW Light

Fişier RAW eficient pe CFexpress

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10 biţi

Înregistrare internă de până la 810 Mbps, care acceptă formatele ALL-I şi Long GOP

Dual CFexpress slots

Slot dublu pentru CFexpress

Înregistrare simultană sau neîntreruptă

High Dynamic Range support

Acceptă interval dinamic ridicat

SMPTE ST 2084 şi ITU-R BT.2100 (HLG)

Pioneering Autofocus Technology

Tehnologie de focalizare automată inovatoare

Precisă şi fiabilă, cu comenzi pe ecranul tactil

12G-SDI terminal

Terminal 12G-SDI

Rezoluţie 4K printr-un singur cablu

CANON EOS C300 MARK III

* Canon deţine autorizaţie de licenţă pentru marca comercială CFexpress Ver.2.0™ deţinută de CompactFlash Association, care poate fi înregistrată în diferite jurisdicţii.

DESCĂRCAŢI ACUM CEL MAI NOU FIRMWARE*

Profitaţi de capacităţile complete ale camerei EOS C300 Mark III cu noile opţiuni de înregistrare internă în format Cinema RAW Light LT, ST şi HQ scalabil pe 12 biţi, controlul expunerii cu ISO automat, marcajele pentru raportul de aspect în modul de redare şi multe altele… Pentru mai multe informaţii şi pentru a descărca acum, faceţi clic pe linkul de mai jos.

* Firmware disponibil în iunie 2024

AFLAŢI MAI MULTE

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Boneyard Ballet

shot entirely on EOS C300 MARK III

Vizionaţi clipul video

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

Behind the Scenes:

See how director of photography Steve Holleran used the EOS C300 MARK III to shoot Boneyard Ballet

Vizionaţi clipul video

ARE YOU A REGISTERED BUSINESS?

Would you like to speak to a Canon sales representative about your business needs. If yes, complete the short form with your details and we’ll be in touch.

I AM A BUSINESS

Înregistraţi-vă interesul faţă de EOS C300 MARK III

Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre EOS C300 MARK III, oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri de ultimă oră şi invitaţii la evenimente locale.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Nou senzor CMOS 4K Super 35 mm pentru o calitate impresionantă a imaginii

Echipat cu un senzor 4K S35 mm nou dezvoltat şi procesor de imagine DIGIC DV7, EOS C300 Mark III oferă o imagine de rezoluţie ridicată excepţională, cu un interval de 16+ stopuri.

De asemenea, are o capacitate impresionantă la lumină scăzută, cu zgomot redus îmbunătăţit, de până la ISO 102.400, valoare la care ochiul uman nu poate vedea cu uşurinţă.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Senzorul DGO (Dual Gain Output) Super 35 mm generează HDR în timp real

Senzorul DGO este un sistem de imagistică nou dezvoltat care oferă o calitate excepţională a imaginii la lumină scăzută şi capacităţi superbe de achiziţie HDR.

Pe senzorul DGO, fiecare pixel va citi imaginea cu două niveluri de amplificare diferite, unul superior şi unul inferior, care vor fi apoi combinate pentru a realiza o singură imagine. Citirea cu amplificare mai mare este optimizată pentru a captura detalii clare în zonele mai întunecate, în timp ce citirea cu amplificare mai mică este optimizată pentru a captura detaliile în zonele mai luminoase. Prin urmare, atunci când sunt combinate cu precizie la nivel de pixel, detaliile şi calităţile atât din zonele luminoase, cât şi din cele slab luminate vor fi menţinute şi îmbunătăţite, ceea ce permite camerei să obţină un interval dinamic mai ridicat impresionant, de până la 16+ stopuri.

Noul senzor DGO este compatibil şi cu focalizarea automată Dual Pixel AF, oferind utilizatorului o mai mare libertate de a obţine imaginea dorită.

Super 35 DGO (Dual Gain Output) module

Rate de cadre ridicate, de până la 120 cps la rezoluţie 4K

EOS C300 Mark III acceptă înregistrarea 4K continuă la viteze de până la 120 cps, atât în format Cinema RAW Light, cât şi în format XF-AVC. În modul 2K (decupare), ratele de cadre de la 12 cps până la 180 cps pot fi setate şi pentru o mai mare libertate creativă, în timp ce un buton dedicat Lent şi Rapid oferă acces rapid la setarea Lent şi Rapid dorită.

High Frame rates up to 120FPS

Funcţii complete de focalizare automată

Compatibilitate cu stabilizarea electronică integrată a imaginii

EOS C300 Mark III include stabilizarea electronică a imaginii (IS) în corpul camerei, acceptând corecţia tremurului camerei pe 5 axe. Chiar şi atunci când este utilizată fără comunicare electronică a obiectivelor, stabilizarea electronică a imaginii este posibilă introducând manual distanţa focală.

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Compact, uşor şi fiabil

Aprox. Corpul uşor de 1.750 g permite fixarea comodă pe articulaţii cardanice şi suporturi de mână, ceea ce-l face ideal pentru diverse condiţii de fotografiere.

Compact lightweight and reliable

Tehnologie de focalizare automată inovatoare*

EOS C300 Mark III dispune de tehnologia de focalizare automată Canon Dual Pixel CMOS, care oferă focalizare automată continuă de mare viteză şi detectare fiabilă a feţei până la 120p. Utilizatorii beneficiază şi de operare intuitivă şi lină a focalizării tactile cu monitorul LCD LM-V2 de 4,3 inchi, precum şi de control îmbunătăţit al focalizării, care recreează o adaptare mai naturală a focalizării.

Pentru a regla şi mai precis performanţa focalizării automate, EOS C300 Mark III oferă posibilitatea de a seta viteza de urmărire şi sensibilitatea focalizării automate. 

* cu obiective compatibile

New 4K Super 35 CMOS sensor module

Mai multe opţiuni de monturi şi obiective

EOS C300 Mark III oferă posibilitatea de monturi de obiective interschimbabile opţionale pentru diferite cerinţe de proiect.

Montura de obiectiv EF oferă compatibilitate perfectă cu o gamă foarte mare de obiective EF de la Canon, inclusiv EF Cine Primes, iar montura PL opţională acceptă sistemul Cooke /i. În plus, sunt disponibile şi adaptoarele de montură B4 (pentru monturile EF sau PL) pentru utilizarea cu obiectivele B4.

Montură EF

Montură EF

Montură EF Cinema Lock

Montură EF Cinema Lock

Montură PL

Montură PL

Design modular, cu multe posibilităţi de configurare

Unităţile de extensie opţionale oferă un design modular flexibil şi posibilitatea de configurare în măsură să satisfacă diverse cerinţe de producţie.

Unitatea de extensie EU-V1 oferă conectivitate suplimentară, precum interfaţa Genlock, iar unitatea de extensie EU-V2 adaugă şi mai multe interfeţe, inclusiv două intrări XLR suplimentare şi un suport de baterie V-Lock pentru înregistrări de durată mai mare. Unitatea de extensie EU-V3 este concepută pentru producţii live cu mai multe camere, cu compatibilitate cu semnal de indicator luminos de înregistrare şi de retur. Vizorul opţional EVF-V50 este ideal pentru utilizarea cu camera în mână şi poate fi uşor demontat pentru situaţiile în care se utilizează un gimbal.

Highly configurable and modular design

Mai multe formate de înregistrare acceptă fluxuri de lucru pentru transmisie

Sloturile pentru două carduri permit înregistrarea internă simultană de fişiere scalabile Cinema RAW Light LT / ST / HQ pe 12 biţi sau 4K XF-AVC (4:2:2 pe 10 biţi) pe carduri CFexpress. XF-AVC acceptă opţiunile de compresie ALL-I sau Long-GOP pentru a îndeplini o varietate de cerinţe privind fluxul de lucru. Fişiere proxy pot fi, de asemenea, înregistrate pe un card SD, făcând ca editarea să fie mai eficientă.

5.9K

4K

până la 1 Gbps (sau 2,1 Gps la 120 cps)

4K 4:2:2 10-bit

4K 4:2:2 10 biţi

până la 810 Mbps (sau 2 Gps la 120 cps)

MULTIPLE RECORDING FORMATS MODULE

Unităţi de extensie

Aplicaţia Canon Multi-Camera Control

Controlaţi simultan cu smartphone-ul până la 4 camere video profesionale prin Wi-Fi, folosind protocolul Canon XC încorporat în numeroase camere video Cinema EOS şi XF.

Accesaţi monitorizarea vizualizării live şi gestionaţi totodată diverse setări ale camerelor, inclusiv expunerea, focalizarea, zoomul, butonul de înregistrare, formatul de înregistrare şi multe altele.

Compatibilă cu EOS C70, C300 Mark III, C500 Mark II şi XF605. Disponibilă pentru descărcare de pe iOS App Store în decembrie 2023.

Canon Multi-Camera Control App
What's in the box

Conţinutul cutiei

Corpul EOS C300 Mark III

Monitor LCD LM-V2

Unitate de ataşare LCD LA-V2

Cablu unitate UN-5

Sistem de prindere a camerei GR-V1

Unitate de prindere

Suport pentru microfon

Acumulator BP-A60

Încărcător de baterii CG-A20

Adaptor de alimentare compact CA-CP200B

Cablu de alimentare c.a.

Curea pentru umăr SS-1200

Suport de ataşare a unităţii de extensie

Suport pentru degetul mare

Capac pentru corp

Chei imbus şi şuruburi

Accesorii

Produse conexe

S-ar putea să vă intereseze şi

Obţineţi avantajul, înscrieţi-vă acum

Înscrieţi-vă pentru sfaturi de la alţi profesionişti, ştiri din domeniu, invitaţii la evenimente şi actualizări de firmware.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

Canon EOS C500 Mark II