Canon’s Sustainability Approach

Abordarea Canon faţă de durabilitate

Abordarea noastră faţă de durabilitate îşi propune să răspundă la problemele care ne afectează cel mai mult capacitatea de a dezvolta puterea pozitivă a tehnologiilor şi serviciilor de imagistică.

Strategia noastră

Aflaţi mai multe despre strategia noastră privind durabilitatea, inclusiv cum am identificat şi clasificat principalele noastre probleme.

Descărcare PDF

compass-and-map-in-hand-of-person

Performanţele noastre

Aflaţi mai multe despre obiectivele pe care le-am stabilit pentru a ne îmbunătăţi performanţa privind durabilitatea până în anul 2020.
Performanţa noastră privind durabilitatea ne-a permis deja să obţinem distincţia EcoVadis gold pentru al patrulea an consecutiv.

Performanţă durabilă

race-track

Clienţii noştri

Iniţiativele noastre de durabilitate sunt concepute pentru a creşte la maximum valoarea pe care o aducem clienţilor noştri. Aflaţi cum realizăm aceasta.

Descărcare PDF

Key-Solution-2_570x652

Canon la nivel mondial

Strategia de durabilitate Canon în EMEA contribuie la abordarea Canon globală faţă de durabilitate, care este explicată în cel mai recent raport global Canon privind dezvoltarea durabilă.

Vedeţi strategia

Raportul prin dezvoltarea durabilă

canon-global

Conformitate şi politică

Strategia noastră de durabilitate este construită pe asigurarea a ceea ce numim „elementele de bază”, care acoperă toate domeniile relevante de conformitate şi certificare. Am dezvoltat totodată politici pentru a asigura îmbunătăţirea continuă a modului în care ne gestionăm impactul asupra mediului şi societăţii:

Citiţi mai mult