SOFTWARE

Canon Video Enhancement Software v1.0

Îmbunătăţiţi calitatea înregistrărilor video cu software-ul Canon profesional Video Enhancement Software, care oferă claritate îmbunătăţită şi materiale video mai clare în timp real.

VEDEŢI CEEA CE SCAPĂ PRIVIRII

Extrageţi detalii clare din materialele filmate la lumină scăzută cu camere Canon cu sensibilitate ridicată, folosind software care rulează pe un PC mic în timp real. Corectează pierderea definiţiei cauzată de zgomot şi vă oferă rezultate incredibile în culori complete. Aplicaţiile pentru condiţii de lumină redusă includ observarea frontierelor şi a zonelor de coastă, precum şi monitorizarea infrastructurii.

 • Procesare video în timp real

  Procesaţi înregistrările video în timp real, cu latenţă minimă. Software-ul nostru rulează pe un PC de dimensiuni mici care, procesând direct feedul video 3G/HD-SDI de la cameră.

 • Combateţi ceaţa în paşi selectabili

  Utilizaţi funcţia de compensare a ceţii din software pentru a reduce efectele înceţoşării în condiţii de ceaţă sau pâclă şi ajustaţi eficacitatea acesteia în mai mulţi paşi. Crescând contrastul subiectului cu ajutorul acestei funcţii, obiectul este mai uşor de identificat.

 • Obţineţi cele mai bune rezultate din zonele întunecate sau luminoase

  Îmbunătăţiţi claritatea imaginii în situaţii de luminozitate ridicată sau în zone foarte întunecate. O pierdere a contrastului în aceste condiţii poate duce la pierderea de informaţii esenţiale, împiedicând identificarea ţintei. Software-ul rezolvă această problemă prin remedierea zonelor luminoase supraexpuse sau luminarea zonelor întunecate în zonele de luminanţă de interes critic.

 • Pierdeţi zgomotul, câştigaţi detaliile

  Importaţi în software înregistrări video 3G/HD-SDI directe, necomprimate de pe camerele Canon cu sensibilitate ridicată compatibile1 şi produceţi materiale video clare, detaliate, cu zgomot redus. Utilizarea tehnologiei deep learning cu senzorii de imagine cu ISO ridicat de la Canon oferă rezultate excepţional de clare.

REDUCEREA ZGOMOTULUI ÎN TIMP REAL

Comparaţi un cadru dintr-o înregistrare video Full HD neprocesată cu un material Full HD procesat în timp real cu Canon Video Enhancement Software v1.0.

Video Enhancement Software
Video Enhancement Software

Următoarele camere sunt compatibile cu Canon Video Enhancement Software v1.0:

MS-500, ME20F-SH, ME20F-SHN, ML-105EF

Sistem de operare
Linux OS, PC Windows pentru configurare în browser

Contactaţi Canon

Doriţi să fiţi contactat de un reprezentant Canon?
Completaţi formularul scurt de mai jos pentru a solicita să fiţi contactat de un specialist de produs Canon.

Produse conexe

 1. MS-500, ME20F-SH, ME20F-SHN, ML-105 EF.
 2. Toate datele se bazează pe metodele de testare standard Canon, cu excepţia cazurilor în care se specifică altfel.
  Informaţiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.