PIXMA_TS_9050 home environment living room

PIXMA TS9050

Profitaţi la maxim de fiecare imagine cu această imprimantă frumoasă, de înaltă calitate. Perfectă chiar şi pentru cei mai exigenţi fotografi.

PIXMA_TS_9050 close up of front panel

Compactă, rafinată şi incredibil de capabilă

Cu excelenţă de imprimare supremă şi o gamă imensă de opţiuni de conectivitate. PIXMA TS9050 este o imprimantă foto color cu multiple caracteristici, cu scaner şi copiator, cu un ecran tactil de 12,6 cm (5”), totul într-un exterior compact şi elegant

Design elegant, compact

Bucuraţi-vă de un stil reconceput, având dimensiuni cu aproximativ 29 % mai mici comparativ cu modelele anterioare*. Liniile simple, rafinate sunt combinate cu un finisaj texturat şi un design orizontal care economiseşte spaţiu şi completează orice decor interior. PIXMA TS9050 este o imprimantă uimitoare care oferă fotografii frumoase.

PIXMA_TS_9050 home environment chest of drawers


Rapid şi simplu de utilizat

Tava de ieşire automată, panoul frontal şi alimentatoarele duble de hârtie vă permit să imprimaţi mai rapid şi mai economic. Ecranul tactil mare de 12,6 cm vă oferă acces facil la o varietate de caracteristici, de la funcţii de imprimare şi scanare de bază la imprimarea de fotografii de pe carduri SD.

PIXMA_TS_9050 Open front panel lifestyle

Dezvoltaţi-vă creativitatea

Îmbunătăţiţi aspectul fotografiilor realizate cu aparatul foto folosind filtrele foto creative de pe ecran şi aplicaţi rapid şi uşor imaginilor de pe cardul SD filtre în stilul reţelelor de socializare, utilizând ecranul tactil de pe seria PIXMA TS9050. Puteţi chiar vizualiza înainte de imprimare imaginea iniţială alături de imaginea filtrată, pentru a vă asigura că rezultatul fina vă satisface.

PIXMA_TS_9050 filtering images

Conectare simplă

Imprimaţi cu uşurinţă fotografii la calitate de laborator şi documente text, de oriunde, cu Wi-Fi, Ethernet, Android, iOS şi Windows 10 Mobile. PIXMA cloud link vă oferă şi libertatea de a imprima şi scana în servicii cloud, în timp ce dispozitivele Android cu funcţie NFC vă permit să scanaţi şi să imprimaţi printr-o simplă atingere. Scanarea în cloud este disponibilă numai pentru utilizatorii de cerneală Canon originală.

PIXMA_TS_9050 phone connectively

Utilizaţi PIXMA Cloud Link prin aplicaţia Canon PRINT sau ecranul tactil al seriei PIXMA TS9050 pentru a imprima de pe numeroase reţele de socializare şi servicii cloud populare, inclusiv Facebook, Google Drive şi Dropbox. Puteţi accesa chiar şi Instagram şi vă puteţi imprima fotografiile utilizând hârtia fotografică lucioasă, pătrată, de 13x13 cm de la Canon.

PIXMA cloud link
PIXMA_TS_9050 colour print out

Performanţă superioară

Tehnologia optimizată pentru capul de imprimare şi cele 6 cartuşe de cerneală separate (inclusiv gri) ale seriei PIXMA TS9050 lucrează împreună pentru a reduce granularitatea şi a vă captura amintirile în detalii uimitoare.

Tipărire economică

Graţie pornirii/opririi automate, imprimanta este gata de lucru atunci când aveţi cea mai mare nevoie de ea. Utilizarea cartuşelor de cerneală Canon XL de mare capacitate vă permite să economisiţi până la 30 % din costurile de imprimare pe pagină comparativ cu modelele echivalente standard, iar graţie imprimării faţă-verso automate puteţi face economii chiar şi la hârtie.

Printing accessories lifestyle
PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Specificaţii

icon

Wi Fi

Utilizare şi partajare prin wireless

Smartphone and Tablet print

Imprimare de pe smartphone şi tabletă

Aplicaţia Canon PRINT

5.0 Type 12.6cm TFT

Ecran tactil mare, de 12,6cm

Funcţii ale imprimantei uşor de navigat

Creative Filter

Filtre creative

Aplicaţi filtre foto folosind ecranul tactil

2 way

Alimentator dublu de hârtie

Încărcaţi simultan hârtie foto şi hârtie simplă

6 Single Inks

6 cartuşe separate de cerneală

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Imprimare de pe cloud şi scanare în cloud

Memory Card

Card SD

Imprimare de pe carduri de memorie SD

Vedeţi specificaţiile complete

PIXMA_TS_9050 close up of front panel
PIXMA_TS_9050 whats in the box

Ce se află în cutie

Imprimaţi şi scanaţi documente şi fotografii fără efort cu această imprimantă compactă, de înaltă calitate, pentru acasă.

• Imprimantă multifuncţională – seria PIXMA TS9050

• Rezervoare de cerneală la instalare

• Cablu de alimentare

• CD-ROM de configurare

• Manuale

Produse conexe

Accesorii

Obţineţi mai mult de la imprimanta dvs. Canon

De la imprimarea de pe reţele de socializare şi din cloud şi până la felicitări 3D şi albume. Exploraţi-vă creativitatea cu aplicaţia Canon PRINT şi software-ul Creative Park.

*Comparaţie privind volumul cu modelul anterior, MG7700 Series, cu casetă frontală pentru hârtie, tavă posterioară şi tavă de ieşire retrasă în corpul imprimantei. Când este încărcată hârtie în format A4/LTR în caseta frontală pentru hârtie, o parte a casetei va ieşi în afară mai mult decât panoul de comandă (35 mm - PIXMA TS9050 Series)