Imprimante pentru acasă

PIXMA TR7550

Specificaţii

Specificaţii

 • Notification Image

  Utilizare şi partajare prin wireless

 • Notification Image

  Aplicaţia Canon PRINT

 • Notification Image

  Bluetooth

 • Notification Image

  5 cartuşe separate de cerneală

 • Notification Image

  Ecran tactil de 7,5 cm

 • Notification Image

  PIXMA Cloud Link

 • Notification Image

  Alimentator dublu de hârtie

 • Notification Image

  ADF pentru 20 coli

Specificaţii în detaliu

Specificaţii imprimantă

Cartuşe şi capacităţi

Hârtie acceptată

Specificaţii scaner

Specificaţii copiator

Specificaţii pentru fax

Interfaţă

Conectivitate

Software

Specificaţii fizice

Toate specificaţiile pot suferi modificări fără notificare prealabilă.

Viteza de imprimare poate varia în funcţie de configuraţia sistemului, interfaţă, software, complexitatea documentului, modul de imprimare, acoperirea paginii, tipul de hârtie utilizat etc.

Viteza de scanare poate varia în funcţie de configuraţia sistemului, interfaţă, software, setările modului de scanare, dimensiunea documentului etc.

Viteza de copiere poate varia în funcţie de complexitatea documentului, de modul de copiere, de acoperirea paginii, de tipul de hârtie utilizat etc. şi nu ţine cont de timpul de încălzire.

Capacitatea cartuşului poate varia în funcţie de textul/fotografiile imprimate, software-ul de aplicaţii utilizat, modul de imprimare şi tipul de hârtie utilizat. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.canon-europe.com/ink/yield.

Toate numele de mărci şi produse sunt mărci comerciale ale companiilor respective.

 1. Picăturile de cerneală pot fi dispuse la o distanţă minimă de 1/4800 inch.
 2. Vitezele de imprimare a documentelor sunt valori medii ale ESAT în testul categoriei de birou în modul simplex implicit, ISO/IEC 24734.
 3. Vitezele de imprimare a documentelor sunt valori medii ale ESAT în testul categoriei de birou în modul simplex implicit, ISO/IEC 24734.
 4. Vitezele de imprimare a documentelor sunt valori medii ale ESAT în testul categoriei de birou în modul simplex implicit, ISO/IEC 24734.
 5. Viteza de imprimare a fotografiilor se calculează pe baza setărilor implicite, utilizând standardul ISO/JIS-SCID N2 pe hârtie fotografică lucioasă superioară II şi nu ia în considerare durata de procesare a datelor pe computerul gazdă.
 6. Viteza de scanare a documentelor color este măsurată pe baza standardului ISO/IEC 29735 Target A. Viteza de scanare indică durata măsurată din momentul apăsării butonului de scanare al driverului scanerului până în momentul stingerii afişajului de stare de pe ecran. Viteza de scanare poate varia în funcţie de configuraţia sistemului, interfaţă, software, setările modului de scanare, dimensiunea documentului etc.
 7. Rezoluţia optică reprezintă rezoluţia maximă de eşantionare a hardware-ului, pe baza standardului ISO 14473. Scanarea la rezoluţie optică este disponibilă numai când utilizaţi driverul TWAIN.
 8. Vitezele de copiere sunt mediile dintre sFCOT şi sESAT, ISO/IEC 29183.
 9. Vitezele de copiere sunt mediile dintre sFCOT şi sESAT, ISO/IEC 29183.
 10. Vitezele de copiere sunt mediile dintre sFCOT şi sESAT, ISO/IEC 29183.
 11. Viteza transmisiei prin fax se bazează pe setarea implicită, utilizând diagrama ITU-T nr. 1, în cazul paginilor monocrome şi pe coala de testare pentru fax color de la Canon, în cazul paginilor color. Viteza reală de transmisie poate varia în funcţie de complexitatea documentelor, de setările faxului de la destinaţie şi de caracteristicile liniei etc.
 12. Viteza transmisiei prin fax se bazează pe setarea implicită, utilizând diagrama ITU-T nr. 1, în cazul paginilor monocrome şi pe coala de testare pentru fax color de la Canon, în cazul paginilor color. Viteza reală de transmisie poate varia în funcţie de complexitatea documentelor, de setările faxului de la destinaţie şi de caracteristicile liniei etc.
 13. Bandă de frecvenţă Wi-Fi: 2,4 GHz, securitate Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, parolă de administrare
 14. La imprimare modelul ISO/JIS-SCID N2 în format 10 x 15 cm pe hârtie fotografică lucioasă superioară II, utilizând setările implicite.
 15. La copierea ISO/JIS-SCID N2 (imprimat de o imprimantă cu jet de cerneală) pe hârtie simplă A4, utilizând setările implicite.