Canon PIXMA PRO-1

PIXMA PRO-1

Experimentaţi calitatea excepţională. Creaţi imprimate profesionale vandabile cu această imprimantă A3+ cu 12 cerneluri fără să apelaţi la un laborator foto pentru imaginile dvs. Productivitatea ridicată şi suporturile materiale asigură profit maxim.

PIXMA PRO1

Beneficii

  • Imprimanta foto A3+ de referinţă
  • Sistem revoluţionar cu 12 cerneluri
  • Imprimate color şi monocrome profesionale
  • Luciu uniform, de calitate cu Chroma Optimizer
  • Forografii format A3+ în mai puţin de 3 minute
  • Persistenţă remarcabilă a fotografiei
  • Rezervoare de cerneală de mare capacitate
  • Gamă largă de suporturi materiale

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA PRO-1

Imprimare la calitate de laborator foto pentru profesionişti


Imprimanta PIXMA PRO-1 produce imprimate vandabile de calitate profesională, în format de până la A3+, color şi monocrom, cu un grad înalt de productivitate, fiind imprimanta ideală pentru utilizare în studio şi la expoziţii comerciale.

Sistem revoluţionar cu 12 cerneluri


Experimentaţi calitatea profesională a imaginii cu sistemul unic cu 12 cerneluri care extinde semnificativ gama de culori, dispunând de noua funcţie Chroma Optimizer pentru strălucire perfect uniformă şi un negru clar şi ireproşabil. Cernelurile cu pigmenţi LUCIA din noua generaţie sunt utilizate pentru o persistenţă excepţională a imaginilor, permiţând comercializarea sau expunerea cu încredere a imprimatelor.

Imprimate monocrome uimitoare


Produceţi imprimate alb-negru clasice remarcabile cu cinci cerneluri monocrome dedicate ce oferă imprimate neutre superbe cu detaliile excelente, gradaţii tonale uniforme şi densitate care aminteşte de imprimatele tradiţionale, realizate în camera obscură.

Imagini de calitate excepţională


Sistemul care generează imaginea optimă analizează culoarea fotografiei şi calculează cu precizie cea mai bună combinaţie de cerneluri şi volumul picăturilor de cerneală care sunt apoi dispersate precis pe hârtie de capul de imprimare FINE pentru o calitate de imprimare atât de realistă încât aproape se desprinde de pe pagină.

Productivitate la scară comercială


O fotografie la calitate de galerie, în format A3+ se realizează în aproximativ 2 minute şi 55 de secunde, iar cartuşele de cerneală de mare volum, care nu se află pe carul de imprimare asigură perioade mai lungi de funcţionare între schimburi. Controlul în timp real al volumului picăturii de cerneală stabilizează culorile imprimate şi densitatea cernelii, asigurând rezultate coerente de la un imprimat la altul. Conexiunea Ethernet asigură partajarea facilă a imprimantei PIXMA PRO-1.

Suporturi materiale flexibile


Imprimanta PIXMA PRO-1 acceptă diverse tipuri de suporturi materiale de la Canon şi de la terţi de la formatul 10 x 15 cm până la formatul A3+ şi are un slot special de alimentare manuală pentru suporturi materiale de 356 mm (14”) lăţime şi mai groase. Indiferent dacă folosiţi hârtie lucioasă, semilucioasă, mată sau pentru producţie artistică, fiţi convinşi că rezultatul va face cinste oricărei galerii

Flux de lucru eficient şi control profesional al culorilor


Plug-inul de imprimare Print Studio Pro funcţionează foarte bine cu familia Adobe Photoshop® şi Canon Digital Photo Professional, permiţând imprimarea mai multor imagini cu toate setările de imprimare în acelaşi loc. Cu funcţia de corecţie a luminii ambiante (Ambient Light Correction) puteţi regla automat culorile de imprimare în funcţie de tipul de iluminare în care va fi prezentat fiecare imprimat. Software-ul Color Management Tool Pro vă permite să creaţi profiluri ICC personalizate cu ajutorul unui instrument de gestionare a culorilor X-Rite (inclusiv ColorMunki), pentru a asigura imprimate de cea mai bună calitate.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA PRO-1, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Micro ink droplets for precise print

Picături de cerneală microscopice pentru imprimare precisă

High resolution photo printing

Imprimare foto de înaltă rezoluţie

Superb photolab-quality print head

Cap de imprimare de calitate profesională

Only change the ink which runs out

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

High longevity pigment ink

Cerneală pe bază de pigmenţi cu longevitate mare

Chroma Optimizer clear ink

Chroma Optimizer

Prints up to A3+ and 35cm wide

Imprimă până la formatul A3+ şi 35 cm lăţime

Use and share over network

Utilizare şi partajare în reţea

Print plug-in for photo applications

Plug-in de imprimare pentru aplicaţii foto

Print directly onto disc

Imprimaţi direct pe disc

Direct printing from camera

Imprimare directă de pe cameră

Actualizare firmware PRO-1

Corespondenţă îmbunătăţită a culorilor transpuse de pe ecran pe materialul imprimat
Suport pânză
Număr mai mare de tipuri de hârtie acceptate

PIXMA-Output.jpg

PIXMA Pro

Ultimul pas din călătoria unei fotografii este la fel de important ca primul.