Canon PIXMA MX535

PIXMA MX535

Imprimaţi, copiaţi, scanaţi şi trimiteţi faxuri cu uşurinţă cu această multifuncţională compatibilă cu serviciile de tip cloud. Conexiunea Wi-Fi permite partajarea funcţiilor între mai multe PC-uri şi dispozitive inteligente.

/Images/MX535_Extra_tcm136-1108417.jpg

Beneficii

  • Multifuncţională compatibilă cu serviciile de tip cloud, cu funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax
  • Alimentator automat pentru 30 de coli, complet integrat
  • Partajaţi uşor operaţiile în cadrul biroului datorită conectivităţii Wi-Fi
  • Imprimaţi şi scanaţi de pe dispozitive mobile şi către acestea cu aplicaţia Canon PRINT
  • Suport pentru PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print şi Apple AirPrint

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MX535

Multifuncţională Wi-Fi avansată


Măriţi productivitatea biroului dvs. de acasă cu această multifuncţională elegantă, compatibilă cu serviciile de tip cloud, care oferă funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax de calitate excepţională. Partajarea funcţiilor între mai multe PC-uri se poate realiza uşor, utilizând conexiunea wireless. Designul compact FastFront simplifică încărcarea hârtiei şi înlocuirea cartuşului de cerneală.

Imprimare de pe dispozitive inteligente şi din cloud


Cu PIXMA Cloud Link puteţi imprima fotografii şi documente din servicii cloud, precum Evernote şi Dropbox, utilizând doar un dispozitiv inteligent şi aplicaţia Canon PRINT. Aceeaşi aplicaţie vă permite să imprimaţi de pe dispozitivele dvs. mobile şi să scanaţi pe acestea de oriunde de acasă sau de la birou. De asemenea, se oferă suport Apple AirPrint şi Google Cloud Print.

Calitate ridicată şi rapiditate


Tehnologia pentru cerneală FINE de la Canon asigură imprimarea rapidă, la calitate superioară, de fiecare dată – de la imaginile lucioase, în culori vii, la documentele de afaceri, de claritate excepţională. Bucuraţi-vă de viteze de imprimare în format A4 de 9,7 ipm în cazul documentelor monocrome şi de 5,5 ipm în cazul documentelor color, de o viteză de copiere de aproximativ 24 de secunde în cazul documentelor A4 color şi de o viteză de imprimare a fotografiilor de 10x15 cm fără margine în aprox. 46 de secunde.

Realizaţi economii de cerneală şi hârtie


Imprimaţi mai mult cu mai puţine costuri. Cartuşele XL opţionale imprimă semnificativ mai multe pagini şi durează mai mult până la schimbarea cernelii – ceea ce este ideal dacă imprimaţi frecvent – şi oferă o economie de până la 50% pe pagină, comparativ cu cartuşele standard echivalente. Imprimarea automată faţă-verso reduce cantitatea de hârtie utilizată şi generează documente faţă-verso cu aspect profesional.

Alimentator automat de documente


Pentru productivitate maximă, alimentatorul automat pentru 30 de coli, complet integrat, simplifică şi accelerează operaţiile de scanare, copiere sau fax în cazul documentelor mari. Cu portul USB puteţi salva documentele scanate direct pe stick-ul de memorie USB.

Mod punct de acces


Cu modul încorporat Punct de acces, această imprimantă poate crea o reţea la cerere, permiţându-vă să imprimaţi de pe smartphone-uri sau tablete şi să scanaţi pe acestea în mod wireless, cu conexiune directă la imprimantă, fără a mai accesa o reţea Wi-Fi sigură.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MX535, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Convenient and easy to replace

Practic şi uşor de înlocuit

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Printing from cloud services

Imprimare din servicii cloud

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Automatic multipage copying

Copiere automată mai multe pagini

Scan to USB memory

Scanare în memorie USB

FAX function

Funcţie FAX

PIXMA MX535 kit
  • Imprimantă multifuncţională – PIXMA MX535
  • Cartuşe FINE (color, negru)
  • Cablu de alimentare
  • CD-ROM de configurare
  • Manuale şi alte documente

PIXMA MX535 Video

AirPrint-Printers

Imprimare wireless

Datorită compatibilităţii cu Wi-Fi şi AirPrint puteţi imprima de pe smartphone, tablete şi dispozitive Apple.

Aflaţi mai multe

Imprimare cu tehnologia cloud

Imprimantele compatibile cu serviciile PIXMA cloud oferă libertatea de imprimare din servicii cloud online, direct de pe ecranul imprimantei.

Aflaţi mai multe

Cloud-Printers

Aflaţi şi exploraţi

Tutoriale

Pentru informaţii despre disponibilitatea funcţiilor, consultaţi specificaţiile produsului respectiv

Gama PIXMA MX

PIXMA MX Range

Gama PIXMA MX

Noile imprimante Canon PIXMA MX se adaptează la cerinţele companiei dvs., asigurând imprimate de excepţie. Acest tutorial vă oferă o prezentare generală a avantajelor şi diferitelor funcții de care dispun aceste dispozitive multifuncţionale.

Urmăriţi filmul

Eficienţă inteligentă

Smart Efficiency

Eficienţă inteligentă

Imprimantele PIXMA MX de la Canon oferă atât soluţii practice de afaceri, cât şi o imprimare de calitate excepţională. Acest tutorial prezintă modul în care aceste imprimante pot optimiza productivitatea biroului prin economisire de timp şi bani.

Urmăriţi filmul

Conectivitate inteligentă

Smart Connectivity

Conectivitate inteligentă

Noile imprimante Canon PIXMA MX se adaptează la cerinţele companiei dvs., asigurând în acelaşi timp imprimate de excepţie. Acest tutorial prezintă modul în care imprimantele comunică şi se conectează la dispozitive mobile de ultimă generaţie.

Urmăriţi filmul

Flexibilitate inteligentă

Smart Versatility

Flexibilitate inteligentă

Noile imprimante Canon PIXMA MX se adaptează la cerinţele companiei dvs., asigurând în acelaşi timp imprimate de excepţie. Aşa cum se arată în acest tutorial, imprimantele multifuncţionale PIXMA MX au o flexibilitate ridicată, fiind în acelaşi timp simple şi uşor de utilizat.

Urmăriţi filmul
Online manual and download

Manual online și instalare

Răsfoiți manualul pentru această imprimantă fără a descărca sau instala niciun fișier pe calculatorul, smartphone sau tableta dumneavoastră. Vedeți cum să instalați imprimanta pe dispozitivul și sistemul dumneavoastră de operare și descărcați software-ul necesar.

Manual online și site instalare

Clipuri video de asistenţă

Aceste clipuri video de asistenţă, specifice produsului dvs., oferă detalii şi instrucţiuni pas cu pas pentru configurarea imprimantei PIXMA, şi sfaturi de depanare pe baza întrebărilor frecvente.

Descoperiţi clipurile video de asistenţă

MX53X-Support-Videos
New Wi-Fi Module Image.png

Configurarea pentru conectarea wireless

Aflaţi care sunt cerinţele pentru configurarea acestei imprimante pentru o conexiune wireless, care sunt metodele de conectare disponibile, şi beneficiaţi de instrucţiuni pas cu pas pentru această operaţie şi pentru resetarea imprimantei la setările din fabrică.

Pagina de configurare pentru conectarea wireless