Canon PIXMA MX475

PIXMA MX475

Imprimaţi, copiaţi, scanaţi şi trimiteţi faxuri cu uşurinţă utilizând această multifuncţională Wi-Fi accesibilă. Partajaţi funcţii între mai multe PC-uri şi dispozitive mobile şi bucuraţi-vă de cartuşele de cerneală opţionale XL, eficiente din punct de vedere al costurilor.

PIXMA MX475

Beneficii

  • Imprimantă multifuncţională accesibilă, cu funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax
  • Conectivitate wireless pentru partajare uşoară acasă sau la birou
  • Procesare rapidă a documentelor cu mai multe pagini, datorită alimentatorului automat de documente, cu o capacitate de 30 de coli
  • Suport pentru aplicaţia Canon PRINT, Google Cloud Print şi Apple AirPrint
  • Bucuraţi-vă de viteze de imprimare în format A4 de 9,7 ipm în cazul documentelor monocrome şi de 5,5 ipm în cazul documentelor color

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MX475

Multifuncţională Wi-Fi accesibilă


Ideală pentru operaţii de zi cu zi efectuate acasă sau în birouri mici, această multifuncţională wireless cu funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax vă permite să partajaţi funcţiile respective pe mai multe PC-uri şi dispozitive mobile. Totodată, designul compact FastFront simplifică încărcarea hârtiei şi înlocuirea cartuşului de cerneală.

Compatibilitate cu smartphone şi tabletă


Descărcaţi aplicaţia Canon PRINT şi bucuraţi-vă de flexibilitatea imprimării de pe dispozitive inteligente şi către acestea prin intermediul unei reţele Wi-Fi. Cu suportul pentru Apple AirPrint, puteţi imprima direct de pe iPhone, iPad şi iPod touch Apple. Se asigură, de asemenea, suport pentru Google Cloud Print.

Calitate ridicată şi rapiditate


Tehnologia pentru cerneală FINE de la Canon asigură imprimarea rapidă, la calitate superioară, de fiecare dată - de la imaginile lucioase, în culori vii, la documentele de afaceri, de claritate excepţională. Beneficiaţi de viteze de imprimare în format A4 de 9,7 ipm, în cazul imaginilor monocrome sau de 5,5 ipm, în cazul imaginilor color şi de o viteză de copiere de aproximativ 24 de secunde în cazul documentelor A4 color.

Reduceţi costurile cu cerneala


Imprimaţi mai mult cu mai puţine costuri. Cartuşele XL opţionale imprimă semnificativ mai multe pagini şi durează mai mult până la schimbarea cernelii - ceea ce este ideal dacă imprimaţi frecvent - şi oferă o economie de până la 50% pe pagină, comparativ cu cartuşele standard echivalente.

Alimentator automat de documente


Pentru productivitate maximă, alimentatorul automat pentru 30 de coli, complet integrat, simplifică şi accelerează operaţiile de scanare, copiere sau fax în cazul documentelor mari.

Mod punct de acces


Modul Punct de acces vă permite să imprimaţi wireless la cerere, de pe dispozitive portabile, direct pe imprimantă, fără a mai accesa o reţea Wi-Fi sigură.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MX475, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Convenient and easy to replace

Practic şi uşor de înlocuit

High resolution scanning

Scanare la înaltă rezoluţie

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Canon PRINT app

Aplicaţia Canon PRINT

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

Optional high yield inks

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Automatic multipage copying

Copiere automată mai multe pagini

FAX function

Funcţie FAX

  • Imprimantă multifuncţională – PIXMA MX475
  • Cartuşe FINE (color, negru)
  • Cablu de alimentare
  • CD-ROM de configurare
  • Manuale şi alte documente

PIXMA MX475 Video

AirPrint-Printers

Imprimare wireless

Folosind Wi-Fi puteţi imprima de pe smartphone-uri şi tablete.

Imprimante Premium

Tehnologiile unice de imprimare şi de cerneală din imprimantele PIXMA oferă imprimate excepţionale, de înaltă calitate.

quality-banner-310x180_v2.png

Aflaţi şi exploraţi

Tutoriale

Pentru informaţii despre disponibilitatea funcţiilor, consultaţi specificaţiile produsului respectiv

Gama PIXMA MX

PIXMA MX Range

Gama PIXMA MX

Noile imprimante Canon PIXMA MX se adaptează la cerinţele companiei dvs., asigurând imprimate de excepţie. Acest tutorial vă oferă o prezentare generală a avantajelor şi diferitelor funcții de care dispun aceste dispozitive multifuncţionale.

Urmăriţi filmul

Eficienţă inteligentă

Smart Efficiency

Eficienţă inteligentă

Imprimantele PIXMA MX de la Canon oferă atât soluţii practice de afaceri, cât şi o imprimare de calitate excepţională. Acest tutorial prezintă modul în care aceste imprimante pot optimiza productivitatea biroului prin economisire de timp şi bani.

Urmăriţi filmul

Conectivitate inteligentă

Smart Connectivity

Conectivitate inteligentă

Noile imprimante Canon PIXMA MX se adaptează la cerinţele companiei dvs., asigurând în acelaşi timp imprimate de excepţie. Acest tutorial prezintă modul în care imprimantele comunică şi se conectează la dispozitive mobile de ultimă generaţie.

Urmăriţi filmul

Flexibilitate inteligentă

Smart Versatility

Flexibilitate inteligentă

Noile imprimante Canon PIXMA MX se adaptează la cerinţele companiei dvs., asigurând în acelaşi timp imprimate de excepţie. Aşa cum se arată în acest tutorial, imprimantele multifuncţionale PIXMA MX au o flexibilitate ridicată, fiind în acelaşi timp simple şi uşor de utilizat.

Urmăriţi filmul
Online manual and download

Manual online și instalare

Răsfoiți manualul pentru această imprimantă fără a descărca sau instala niciun fișier pe calculatorul, smartphone sau tableta dumneavoastră. Vedeți cum să instalați imprimanta pe dispozitivul și sistemul dumneavoastră de operare și descărcați software-ul necesar.

Configurarea pentru conectarea wireless

Aflaţi care sunt cerinţele pentru configurarea acestei imprimante pentru o conexiune wireless, care sunt metodele de conectare disponibile, şi beneficiaţi de instrucţiuni pas cu pas pentru această operaţie şi pentru resetarea imprimantei la setările din fabrică.

New Wi-Fi Module Image.png