Canon PIXMA MP250

PIXMA MP250

PIXMA MP250 este o multifuncţională compactă, accesibilă ca preţ şi uşor de utilizat. Aceasta combină calitatea de laborator foto, imprimarea excelentă a documentelor şi de pe Web, copierea şi scanarea flexibile.

Beneficii

  • Imprimare, copiere şi scanare
  • Viteză ISO ESAT de 7,0/4,8 ipm monocrom/color
  • Imprimare la rezoluţia de 4800 dpi şi picături de cerneală de 2 pl
  • Fotografie de 10x15 cm în 56 de secunde*
  • Easy-WebPrint EX
  • Scaner de 600 dpi cu mod de scanare automată
  • Tavă de ieşire pentru hârtie cu deschidere automată
  • Sistem ChromaLife100+**

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MP250

Imprimare, copiere, scanare


Polivalentă şi accesibilă, PIXMA MP250 aduce în casa dvs. imprimarea, scanarea şi copierea de calitate superioară. Ideală pentru imprimarea documentelor, imprimare de pe Web şi la calitate de laborator foto, este perfectă pentru utilizatorii începători, studenţi şi familii.

Viteze optime de imprimare a documentelor


Canon respectă standardul ISO de măsurare a vitezelor de imprimare şi copiere, aplicat în toată industria de profil. Acest lucru facilitează alegerea imprimantei PIXMA potrivite, pe baza vitezelor de imprimare optime. PIXMA MP250 oferă viteze, măsurate în sistem ISO ESAT, de 7,0 ipm pentru documentele monocrome şi de 4,8 ipm pentru documentele color.

Calitate de laborator foto


Tehnologia FINE patentată de Canon, cu picături de cerneală de 2 picolitri, oferă o excelentă calitate a imprimării, la o rezoluţie de 4800x1200 dpi. Fotografiile au un nivel uimitor al detaliilor şi nu prezintă granulaţie. Cartuşele FINE de la Canon utilizează cerneluri pe bază de coloranţi pentru o imprimare perfectă a fotografiilor, iar o cerneală neagră suplimentară pe bază de pigment asigură obţinerea unor documente cu text definit şi clar. PIXMA MP250 combină calitatea şi viteza. O fotografie de 10x15 cm, fără margini, este imprimată în aproximativ 56 de secunde utilizând setările implicite*.

Funcţii şi software inteligente


Easy-WebPrint EX este un software intuitiv, care face ca decuparea, editarea şi imprimarea informaţiilor de pe Web să fie foarte uşoare: organizaţi pe o singură pagină mai multe materiale decupate pentru a economisi hârtie. Auto Photo Fix II este un software avansat care corectează o gamă largă de defecte obişnuite ale imaginilor, inclusiv subexpunerea. Utilizând sofisticatele tehnologii Scene Analysis (Analiza scenei) şi Face Detection (Detectarea feţei), problemele precum ochii roşii sunt eliminate rapid. Nivelurile de expunere din părţi diferite ale unei imagini sunt optimizate pentru cele mai bune rezultate.

Scanare eficientă


Efectuaţi scanări detaliate, fidele originalului, cu un scaner CIS cu rezoluţie de 600 dpi. Modul Scanare Automată recunoaşte automat ce scanaţi – un document sau o fotografie – apoi scanează şi salvează utilizând cele mai potrivite setări.

Rapid şi uşor de utilizat


Datorită sistemului de pornire rapidă, MP250 este în stare de funcţionare în câteva secunde – imprimaţi, copiaţi şi scanaţi oricând doriţi, aproape instantaneu. O tavă de hârtie se deschide automat pentru a colecta imprimatele şi copiile.

Fotografii superbe, care durează mai mult


Sistemul ChromaLife100+ ** permite obţinerea de fotografii superbe, care durează mai mult. Combinaţia dintre PIXMA MP250, cerneluri Canon originale şi o selecţie de hârtii foto originale Canon face posibilă păstrarea amintirilor o viaţă întreagă.

* Consultaţi specificaţiile
** Consultaţi www.canon-europe.com/chromalife100

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MP250, despre funcţiile şi capabilităţile sale.