Imprimare inteligentă pentru persoane mereu conectate

Inspiraţi-vă creativitatea. Cu posibilitatea de a imprima fotografii uimitoare direct de pe orice dispozitiv, materialele imprimate vor impresiona când folosiţi sistemul nostru cu 6 cerneluri. Concepută pentru a oferi calitate şi viteză, bucuraţi-vă de simplitatea conectării la dispozitive inteligente şi la servicii de tip cloud prin comenzi tactile intuitive.

Emily şi fenakistoscopul

Bucuraţi-vă de materiale imprimate rapid şi la calitate superioară

Îndrăgiţi imprimarea de fotografii la calitate superioară în doar câteva secunde. Bucuraţi-vă de cele mai bune rezultate şi mândriţi-vă cu materialele imprimate la o rezoluţie de până la 9.600 dpi. Imprimaţi-vă fotografiile în culori frumoase şi vii sau în materiale superbe imprimate monocrome, folosind tehnologia FINE de la Canon

Procesul creativ

„Mă ajută să fiu înconjurată de fotografii care mă inspiră, să le imprim pe toate, să le afişez peste tot în jurul meu şi să împărtăşesc ceea ce fac. ” (Emily, artist Vine)
Seria PIXMA MG7700 vă ajută să găsiţi inspiraţie de oriunde vă stocaţi imaginile. Folosiţi camera foto, dispozitivele inteligente sau chiar şi serviciul de stocare în cloud pentru a imprima fotografiile la calitate înaltă şi a vă exprima creativitatea.

Calitate înaltă de imprimare cu noile cerneluri de la Canon

Folosind sistemul cu 6 cartuşe separate de cerneală, imprimaţi fotografii fără margini de 10 x 15 cm în doar 21 de secunde şi daţi viaţă imaginilor. Deoarece sistemul a fost conceput pentru confort, trebuie să schimbaţi numai culoarea care se termină.
Datorită dezvoltării îmbunătăţită a culorilor, incluzând o cerneală gri pentru imagini superbe alb-negru şi un pigment negru special pentru texte clare, puteţi avea încredere că orice imprimaţi va impresiona.

Conectivitate perfectă între dispozitiv şi imprimantă

Când puteţi imprima de pe orice dispozitiv, crearea unui proiect este cât se poate de simplă. Cu ajutorul aplicaţiei Canon PRINT, scanaţi şi imprimaţi fără efort folosind tableta sau dispozitivul mobil. Modul Wi-Fi Direct® încorporat creează pe loc o reţea wireless şi facilitează asocierea imprimantei cu dispozitivul inteligent

Imprimaţi şi scanaţi fără efort direct din cloud

Daţi viaţă fotografiilor online preferate

O imprimantă versatilă pentru a vă simplifica proiectele.
Cu aplicaţia Canon PRINT, puteţi imprima de oriunde vă simţiţi inspiraţi. Fie că este Facebook, Instagram sau o platformă de tip cloud, parcurgeţi fişierele de pe dispozitivul mobil sau direct de pe imprimantă şi veţi avea o copie în doar câteva secunde.

Ecranul tactil intuitiv de la Canon

Acces uşor la toate platformele de tip cloud

Conceput pentru dvs. Accesaţi cu o simplă atingere platformele de tip cloud de pe panoul tactil intuitiv.
Folosind ecranul tactil de 8,8 cm, găsiţi-vă cu uşurinţă cele mai bune fotografii, previzualizaţi-le şi imprimaţi-le perfect fără a părăsi imprimanta.

Specificaţii

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Utilizare şi partajare prin wireless

Utilizare şi partajare prin wireless

Imprimare de pe cloud şi scanare în cloud

Imprimare de pe cloud şi scanare în cloud

Aplicaţia Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Aplicaţia Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Panou tactil uşor de utilizat

Panou tactil uşor de utilizat

Afişaj cu ecran tactil mare

Afişaj cu ecran tactil mare

Conectare rapidă cu compatibilitate NFC

Conectare rapidă cu compatibilitate NFC

Consultaţi specificaţiile complete

Download drivers, software, firmware and manuals.

Product support

Modelele din această serie*

* unele culori sunt disponibile numai în magazinele selectate

Accesorii

V-ar putea plăcea şi...

Exploraţi gama de imprimate foto PIXMA pentru utilizare la domiciliu şi de imprimante multifuncţionale PIXMA pentru a găsi imprimanta care vi se potriveşte.

MG3650

Conectaţi-vă cu uşurinţă la dispozitive inteligente şi la servicii cloud cu ajutorul acestei multifuncţionale Wi-Fi compacte. Bucuraţi-vă de imprimare, copiere şi scanare de înaltă calitate, cu imprimare faţă-verso şi cartuşe de cerneală XL opţionale.

Seria MG5700

Imprimare şi scanare fără probleme cu dispozitive inteligente şi servicii de tip cloud. Distraţi-vă creând imagini şi documente superbe cu această multifuncţională cu 5 cerneluri, versatilă, uşor de utilizat.

Seria MG6800

Această multifuncţională de înaltă performanţă, cu 5 cerneluri are funcţionalitate Wi-Fi şi ecran tactil, pentru o imprimare mai uşoară a documentelor şi fotografiilor direct de pe dispozitive inteligente şi o accesare mai uşoară a serviciilor de tip cloud.