Canon PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Experimentaţi puterea de a vă exprima pasiunea pentru fotografie în imprimări uluitoare. Conectaţi-vă uşor direct la dispozitive inteligente şi în cloud şi bucuraţi-vă de control tactil intuitiv cu această multifuncţională Wi-Fi Premium, cu 6 cerneluri.

PIXMA MG7550 Extra

Beneficii

 • Exprimaţi-vă pasiunea. Imprimaţi, copiaţi şi scanaţi cu uşurinţă, utilizând o multifuncţională foto puternică
 • Conectaţi-vă aşa cum doriţi, graţie Wi-Fi, Ethernet şi NFC
 • Experimentaţi libertatea creativă a imprimării şi scanării din cloud cu PIXMA Cloud Link*
 • Fiţi pregătiţi să imprimaţi şi să scanaţi fără efort de pe dispozitive inteligente cu NFC, utilizând PIXMA Touch & Print
 • Creaţi imprimări superrapide de calitate Premium, pe care veţi fi mândri să le expuneţi

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MG7550

Multifuncţională foto Premium


Exprimaţi-vă pasiunea prin materiale imprimate. Veţi fi mândri să expuneţi fotografiile imprimate utilizând această multifuncţională Premium elegantă şi compactă. Proiectată pentru a corespunde pasiunii dvs. pentru fotografie, combină funcţiile de imprimare, copiere şi scanare la calitate excepţională cu conectivitatea Wi-Fi, Ethernet şi cloud avansată. Deci vă puteţi bucura de imprimare rapidă şi uşoară de oriunde - calculatoare, camere wireless LAN PictBridge, carduri de memorie, cloud şi dispozitive inteligente.

Performanţă excepţională


Exprimaţi-vă prin fotografii cu culori frumoase şi bogate şi în imprimări mono uluitoare. PIXMA MG7550 încorporează toate tehnologiile de care aveţi nevoie pentru imprimări de calitate profesională cu detalii excepţionale; cu 6 cerneluri individuale, inclusiv gri şi cu negru pe bază de pigment dedicat pentru text clar. În centrul imprimantei se află tehnologia FINE de la Canon, cu picături min. de cerneală de 1 pl şi rezoluţie de până la 9.600 dpi. De asemenea, este rapidă – cu viteze ESAT ISO de 15 ipm mono şi 10 ipm color - livrând o fotografie de 10 x 15 cm fără margini în circa 21 de secunde.

Conectată la cloud


Accesaţi direct din cloud. Bucuraţi-vă de libertatea de a imprima şi a scana de pe internet, direct de pe ecranul imprimantei. Cu tehnologia PIXMA Cloud Link îmbunătăţită, puteţi să imprimaţi fotografii în câteva secunde de pe Facebook, Twitter şi din albume foto online, să imprimaţi/scanaţi documente în servicii de tip cloud precum Google Drive, OneDrive şi Dropbox şi chiar să ataşaţi şi să trimiteţi fişierele/imaginile scanate direct prin e-mail – toate acestea fără a utiliza un PC.*

Compatibilitate cu smartphone şi tabletă


Smartphone-ul dvs. este pregătit şi la fel este şi această imprimantă. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia PIXMA Printing Solutions de la Canon pentru smartphone-ul sau tableta dvs. Utilizând aplicaţia puteţi accesa direct serviciile de tip cloud. Puteţi chiar verifica starea imprimantei, manualul sau nivelurile de cerneală în timp real, prin Wi-Fi sau internet. Pentru a completa opţiunile de conectivitate mobilă, sunt acceptate, de asemenea, Apple AirPrint şi Google Cloud Print.

Control tactil fără efort


Experimentaţi o atingere de clasă. Utilizarea este simplă şi intuitivă, cu control tactil. Veţi descoperi că este rapid şi uşor să navigaţi prin meniuri, să selectaţi funcţiile, să previzualizaţi imaginile şi să utilizaţi serviciile de tip cloud, graţie unui panou tactil mare, cu ecran tactil color de 8,8 cm.

Reduceţi costurile cu cerneala


Relaxaţi-vă şi economisiţi. Trebuie să schimbaţi doar culoarea care se epuizează, graţie rezervoarelor de cerneală individuale. În plus, puteţi imprima mai multe pagini cu aceleaşi costuri utilizând cernelurile XL opţionale.

Joacă creativă


Distraţi-vă explorându-vă creativitatea cu Easy Photo Print+ (accesibilă prin intermediul aplicaţiei PIXMA Printing Solutions). Puteţi proiecta şi imprima uşor felicitări, colaje de fotografii şi multe altele cu acest serviciu web, utilizând imagini de pe tabletă, calculator sau din cloud.

Design versatil


Economisiţi hârtie şi creaţi documente faţă-verso profesionale cu imprimarea automată faţă-verso. Această imprimantă poate trata simultan hârtie fotografică şi obişnuită, graţie celor 2 tăvi de hârtie şi, de asemenea, vă permite să proiectați şi să imprimaţi etichete direct pe discurile compatibile (CD/DVD/BD).

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MG7550, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Only change the ink which runs out

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

Optional high yield inks

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Print from and scan to the cloud

Imprimare din cloud şi scanare în cloud*

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

Easy to use touch panel

Panou tactil uşor de utilizat

Large touch screen display

Afişaj cu ecran tactil mare

PIXMA-Touch-Print

Conectare rapidă cu compatibilitate NFC

 • Imprimanta multifuncţională – PIXMA MG7550
 • Rezervoare de cerneală la instalare
 • Cablu de alimentare
 • CD-ROM de configurare (CD numai pentru drivere Windows – Mac disponibile online)
 • Tavă de imprimare pentru CD-uri
 • Manuale şi alte documente