Canon PIXMA MG7150

PIXMA MG7150

Multifuncţională foto Premium cu 6 cerneluri pentru rezultate profesionale la domiciliu. Elegantă şi uşor de utilizat, având comenzi tactile intuitive, această imprimantă oferă conectivitate avansată pentru imprimarea de pe dispozitive inteligente şi direct din cloud.

PIXMA MG7150

Beneficii

 • Multifuncţională Premium cu design elegant, compact: imprimaţi, copiaţi şi scanaţi la domiciliu
 • Imprimare din cloud direct de pe ecranul imprimantei: imprimaţi din albume online, reţele de socializare şi servicii cloud
 • Imprimare şi scanare Wi-Fi fără efort de pe smartphone şi tablete
 • Controlaţi imprimanta practic de oriunde cu ajutorul aplicaţiei PIXMA Printing Solutions
 • Fotografii de calitate superioară cu ajutorul sistemului cu 6 cerneluri (opţiuni XL disponibile)

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MG7150

Multifuncţională foto Premium


Elegantă şi compactă, această multifuncţională Premium oferă funcţii excepţionale de imprimare, copiere şi scanare precum şi conectivitate avansată Wi-Fi, Ethernet şi cloud. Ideală pentru amatorii de fotografie, această imprimantă oferă imprimare rapidă şi simplă de pe mai multe PC-uri, videocamere wireless, carduri de memorie, servicii cloud şi dispozitive mobile.

Imprimare prin servicii cloud


Imprimare direct de pe Internet, cu legătura îmbunătăţită PIXMA Cloud. Imprimaţi în numai câteva secunde fotografii de pe Facebook, Twitter şi albume online, precum image.canon, plus documente din servicii cloud, precum Evernote şi Dropbox, fără PC. Descărcaţi materiale de papetărie şi alte şabloane direct de pe PIXMA Cloud.

Compatibilitate cu smartphone şi tabletă


Controlaţi imprimanta practic de oriunde, utilizând un dispozitiv inteligent. Descărcaţi aplicaţia Canon PIXMA Printing Solutions pentru a imprima de pe, sau a scana pe dispozitivul mobil, precum şi direct din servicii cloud. Veţi avea acces şi la informaţii despre starea imprimantei, nivelurile de cerneală sau manualul utilizatorului. De asemenea, se oferă suport Apple AirPrint şi Google Cloud Print.

Performanţă excepţională


Sistemul cu 6 cerneluri include culoarea gri pentru fotografii color mai clare şi imprimate monocrom de efect, în timp ce tehnologia Canon FINE, cu o rezoluţie de până la 9600dpi, asigură detalii excepţionale pentru fotografii de calitate profesională. Această multifuncţională dispune de o viteză rapidă de 15 ipm mono/10ipm color la imprimarea documentelor format A4 şi tipăreşte o fotografie de 10x15 fără margini în circa 21 de secunde.

Utilizare tactilă


Panoul tactil mare, cu ecran tactil color de 8,8 cm asigură operarea intuitivă cu degetul pentru navigarea rapidă şi simplă prin meniuri şi facilitează selectarea funcţiilor, previzualizarea imaginilor sau utilizarea serviciilor cloud.

Reduceţi costurile cu cerneala


În cazul rezervoarelor de cerneală individuale, schimbaţi doar culoarea care se epuizează. Cernelurile XL opţionale permit imprimarea mai multor pagini decât o cerneală standard şi oferă economii de până la 30% pe pagină.

My Image Garden


Această aplicaţie software unică oferă soluţii de organizare şi imprimare a fotografiilor, scanare şi accesare a serviciilor online. Funcţiile avansate precum recunoaşterea feţei, facilitează căutarea printre fotografiile de pe PC şi găsirea celor dorite.

Manevrare versatilă a materialelor


Imprimarea automată faţă-verso reduce cantitatea de hârtie utilizată şi generează documente faţă-verso cu aspect profesional. Două tăvi de hârtie integrate complet permit menţinerea simultană în imprimantă a hârtiei foto şi a celei obişnuite. Crearea şi imprimarea etichetelor direct pe discurile compatibile.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MG7150, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Only change the ink which runs out

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

Optional high yield inks

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

PIXMA Printing Solutions app

Aplicaţia PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

Print directly from cloud

Imprimare direct din cloud

Built-in card reader

Cititor de carduri încorporat

Print directly onto disc

Imprimaţi direct pe disc

Easy to use touch panel

Panou tactil uşor de utilizat

Large touch screen display

Afişaj cu ecran tactil mare

Turns on when you start printing

Porneşte când începeţi imprimarea

 • Imprimanta multifuncţională – PIXMA MG7150
 • Rezervoare de cerneală la instalare
 • Cablu de alimentare
 • CD-ROM de configurare
 • Hârtie foto mată MP-101 (pentru alinierea automată a capului de imprimare)
 • Manuale şi alte documente