Canon PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Proiectată să vă ajute să vă exprimaţi creativitatea, această multifuncţională foto de înaltă performanţă, cu 5 cerneluri, oferă imprimări de calitate superioară. Iar cu Wi-Fi avansat este uşor să imprimaţi direct de pe dispozitive inteligente şi din cloud.

MG6650

Beneficii

  • Conectaţi-vă, imprimaţi, copiaţi şi scanaţi aşa cum doriţi, cu multifuncţionala Wi-Fi de înaltă performanţă
  • Experimentaţi libertatea creativă a imprimării şi scanării din cloud cu PIXMA Cloud Link*
  • Fiţi pregătiţi să imprimaţi şi să scanaţi fără efort de pe dispozitive inteligente cu NFC, utilizând PIXMA Touch & Print
  • Creaţi imprimări rapide de înaltă calitate pe care veţi fi mândri să le expuneţi
  • Schimbaţi doar cerneala care se epuizează, graţie celor 5 cerneluri individuale

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MG6650

Multifuncţională de înaltă performanţă


Exprimaţi-vă creativitatea la imprimare. Companionul ideal al camerei, această multifuncţională de înaltă performanţă conectată, pentru acasă are totul: un sistem avansat cu 5 cerneluri, opţiuni de imprimare, copiere, scanare rapidă şi acces la cloud. Proiectată pentru a fi partajată wireless în casă şi utilizată de la distanţă cu dispozitive mobile, puteţi, de asemenea, să vă imprimaţi uşor fotografiile direct de pe carduri de memorie şi camere wireless compatibile.

Conectată la cloud


Accesaţi direct din cloud. Bucuraţi-vă de libertatea de a imprima şi a scana de pe internet, direct de pe ecranul imprimantei. Cu tehnologia PIXMA Cloud Link îmbunătăţită, puteţi să imprimaţi fotografii în câteva secunde de pe Facebook, Twitter şi din albume foto online, să imprimaţi/scanaţi documente în servicii de tip cloud precum Google Drive, OneDrive şi Dropbox şi chiar să ataşaţi şi să trimiteţi fişierele/imaginile scanate direct prin e-mail – toate acestea fără a utiliza un PC.*

Compatibilitate cu smartphone şi tabletă


Smartphone-ul dvs. este pregătit şi la fel este şi această imprimantă. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia PIXMA Printing Solutions de la Canon pentru smartphone-ul sau tableta dvs. Utilizând aplicaţia puteţi accesa direct serviciile de tip cloud. Puteţi chiar verifica starea imprimantei, manualul sau nivelurile de cerneală în timp real, prin Wi-Fi sau internet. Pentru a completa opţiunile de conectivitate mobilă, sunt acceptate, de asemenea, Apple AirPrint şi Google Cloud Print.

Imprimări superioare rapide


Impresionaţi-vă familia şi prietenii cu imprimare la calitate superioară. Veţi fi mândri să expuneţi imaginile dotate cu niveluri înalte de detalii, iar în plus puteţi imprima documente cu aspect profesional, cu text clar, graţie celor 5 cerneluri individuale, tehnologiei FINE de la Canon şi rezoluţiei de imprimare de până la 4800 dpi. De asemenea, imprimarea este rapidă, cu viteze ESAT ISO de 15 ipm mono şi 9,7 ipm color. Puteţi avea în mână o fotografie de 10 x 15 cm fără margini în circa 44 de secunde.

Control tactil uşor


Experimentaţi o atingere de clasă. Utilizarea este simplă şi intuitivă, cu control tactil. Veţi descoperi că este rapid şi uşor să navigaţi prin meniuri, să selectaţi funcţiile, să previzualizaţi imaginile şi să utilizaţi serviciile de tip cloud, graţie unui ecran tactil color mare, de 7,5 cm.

Economisiţi bani cu cerneala şi hârtia


Bucuraţi-vă de risipă minimă şi de economii maxime. Trebuie să schimbaţi doar culoarea care se epuizează, graţie rezervoarelor de cerneală individuale. În plus, puteţi să imprimaţi mai multe pagini cu aceleaşi costuri utilizând cernelurile XL opţionale şi să economisiţi hârtie cu imprimarea automată faţă-verso.

Joacă creativă


Distraţi-vă explorându-vă creativitatea cu Easy Photo Print+ (accesibilă prin intermediul aplicaţiei PIXMA Printing Solutions). Puteţi proiecta şi imprima uşor felicitări, colaje de fotografii şi multe altele cu acest serviciu web, utilizând imagini de pe tabletă, calculator sau din cloud.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MG6650, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Only change the ink which runs out

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

Touch Screen

Afişaj cu ecran tactil mare

Optional high yield inks

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Print from and scan to the cloud

Imprimare din cloud şi scanare în cloud

Built-in card reader

Cititor de carduri încorporat

PIXMA Printing Solutions app

Aplicaţia PIXMA Printing Solutions

PIXMA-Touch-Print

Conectare rapidă cu compatibilitate NFC

  • Imprimanta multifuncţională - PIXMA MG6650
  • Rezervoare de cerneală la instalare
  • Cablu de alimentare
  • CD-ROM de configurare (CD numai pentru drivere Windows – Mac disponibile online)
  • Manuale şi alte documente