Canon PIXMA MG6450

PIXMA MG6450

Multifuncţională foto de înaltă performanţă cu 5 cerneluri şi conectivitate Wi-Fi avansată pentru imprimare directă de pe dispozitive inteligente şi din cloud. Elegantă, compactă şi uşor de utilizat, realizează imprimate de calitate superioară.

PIXMA MG6450

Beneficii

  • Multifuncţională foto de înaltă performanţă, elegantă cu funcţii Wi-Fi, imprimare, copiere şi scanare
  • Imprimare din cloud direct de pe ecranul imprimantei, din albume online, reţele de socializare şi servicii cloud
  • Imprimaţi şi scanaţi fără efort de pe dispozitive inteligente în reţea Wi-Fi sau de pe Internet
  • Descărcaţi aplicaţia PIXMA Printing Solutions şi controlaţi imprimanta de la distanţă
  • Imprimare simplă şi rapidă a fotografiilor, cu afişaj color de 7,5 cm, cititor de carduri de memorie şi Wireless PictBridge

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MG6450

Multifuncţională de înaltă performanţă


Această imprimantă multifuncţională de înaltă performanţă, cu finisaje lucioase elegante, dispune de un sistem avansat cu 5 cerneluri şi oferă funcţii de imprimare, copiere şi scanare rapide, de calitate superioară şi acces la fişierele din cloud. Este concepută pentru utilizare şi partajare wireless de oriunde din casă şi de la distanţă de pe dispozitive mobile.

Integrare cu aparatul de fotografiat


Cu ajutorul cititorului de carduri încorporat şi al funcţiei Wireless LAN Pictbridge, puteţi imprima cu uşurinţă fotografii direct de pe carduri de memorie, precum şi de pe camere wireless compatibile. Puteţi totodată scana documente şi fotografii pe cardul de memorie. Afişajul mare, de 7,5 cm, facilitează vizualizarea funcţiilor selectate şi previzualizarea imaginilor.

Imprimare prin servicii cloud


Imprimare direct de pe Internet, cu legătura îmbunătăţită PIXMA Cloud. Tipăriţi în numai câteva secunde fotografii de pe Facebook, Twitter şi din albume online precum image.canon sau documente din servicii cloud, precum Evernote şi Dropbox, direct de pe ecranul mare al imprimantei. Creaţi calendare, descărcaţi materiale de papetărie şi alte şabloane direct de pe PIXMA Cloud.

Compatibilitate cu smartphone şi tabletă


Pentru flexibilitate totală, puteţi controla imprimanta direct de pe dispozitivele inteligente. Descărcaţi aplicaţia Canon PIXMA Printing Solutions pentru a imprima sau scana de pe dispozitivul inteligent, precum şi din servicii cloud. Din această aplicaţie veţi avea acces chiar şi la informaţii despre starea imprimantei, nivelurile de cerneală sau manualul utilizatorului. De asemenea, se oferă suport Apple AirPrint şi Google Cloud Print.

Imprimate de calitate superioară cu cerneluri individuale


Datorită sistemului cu 5 cartuşe, schimbaţi doar cerneala care se termină, crescând eficienţa imprimării. Cernelurile negre pentru documente şi pentru fotografii, împreună cu tehnologia Canon FINE şi rezoluţia de imprimare de până la 4800 dpi oferă text şi imagini de înaltă claritate, cu un nivel superior al detaliilor.

Imprimare rapidă


Ideală pentru imprimare rapidă, de calitate superioară la domiciliu, această imprimantă oferă o viteză ISO ESAT de 15,0 ipm mono/9,7 ipm color la imprimarea documentelor format A4, imprimând fotografii fără margini format 10x15 cm în circa 44 de secunde.

Economisiţi bani cu cerneala şi hârtia


Cernelurile XL opţionale permit imprimarea mai multor pagini decât cerneala standard şi trebuie schimbate mai rar, oferind o economie de până la 30% pe pagină. Imprimarea automată faţă-verso reduce cantitatea de hârtie utilizată şi generează documente faţă-verso cu aspect profesional.

Software My Image Garden


Aplicaţie software unică ce oferă soluţii de organizare şi imprimare a fotografiilor, scanare şi accesare a serviciilor online. Funcţiile avansate precum recunoaşterea feţei, facilitează căutarea printre fotografiile de pe PC şi găsirea celor dorite.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MG6450, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Only change the ink which runs out

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

Optional high yield inks

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

PIXMA Printing Solutions app

Aplicaţia PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

Print directly from cloud

Imprimare direct din cloud

Built-in card reader

Cititor de carduri încorporat

  • Imprimanta multifuncţională - PIXMA MG6450
  • Rezervoare de cerneală la instalare
  • Cablu de alimentare
  • CD-ROM de configurare
  • Manuale şi alte documente