Canon PIXMA MG6450

Imprimante foto cu jet de cerneală

Canon PIXMA MG6450

Multifuncţională de înaltă performanţă cu 5 cerneluri şi imprimare Wi-Fi, cloud sau mobilă

Multifuncţională foto de înaltă performanţă cu 5 cerneluri şi conectivitate Wi-Fi avansată pentru imprimare directă de pe dispozitive inteligente şi din cloud. Elegantă, compactă şi uşor de utilizat, realizează imprimate de calitate superioară.

Beneficii

 • Multifuncţională foto de înaltă performanţă, elegantă cu funcţii Wi-Fi, imprimare, copiere şi scanare
 • Imprimare din cloud direct de pe ecranul imprimantei, din albume online, reţele de socializare şi servicii cloud
 • Imprimaţi şi scanaţi fără efort de pe dispozitive inteligente în reţea Wi-Fi sau de pe Internet
 • Descărcaţi aplicaţia PIXMA Printing Solutions şi controlaţi imprimanta de la distanţă
 • Imprimare simplă şi rapidă a fotografiilor, cu afişaj color de 7,5 cm, cititor de carduri de memorie şi Wireless PictBridge
PIXMA MG6450

Specificaţii cheie

 • Schimbaţi numai cerneala care se epuizează Schimbaţi numai cerneala care se epuizează
 • Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat
 • Imprimare automată faţă-verso Imprimare automată faţă-verso
 • Utilizare şi partajare prin wireless Utilizare şi partajare prin wireless
 • Aplicaţia PIXMA Printing Solutions Aplicaţia PIXMA Printing Solutions
 • Compatibilitate cu tablete şi smartphone Compatibilitate cu tablete şi smartphone
 • Imprimare direct din cloud Imprimare direct din cloud
 • Cititor de carduri încorporat Cititor de carduri încorporat

Specificaţii detaliate

Multifuncţională de înaltă performanţă

Această imprimantă multifuncţională de înaltă performanţă, cu finisaje lucioase elegante, dispune de un sistem avansat cu 5 cerneluri şi oferă funcţii de imprimare, copiere şi scanare rapide, de calitate superioară şi acces la fişierele din cloud. Este concepută pentru utilizare şi partajare wireless de oriunde din casă şi de la distanţă de pe dispozitive mobile.

Integrare cu aparatul de fotografiat

Cu ajutorul cititorului de carduri încorporat şi al funcţiei Wireless LAN Pictbridge, puteţi imprima cu uşurinţă fotografii direct de pe carduri de memorie, precum şi de pe camere wireless compatibile. Puteţi totodată scana documente şi fotografii pe cardul de memorie. Afişajul mare, de 7,5 cm, facilitează vizualizarea funcţiilor selectate şi previzualizarea imaginilor.

Imprimare prin servicii cloud

Imprimare direct de pe Internet, cu legătura îmbunătăţită PIXMA Cloud. Tipăriţi în numai câteva secunde fotografii de pe Facebook, Twitter şi din albume online precum CANON iMAGE GATEWAY sau documente din servicii cloud, precum Evernote şi Dropbox, direct de pe ecranul mare al imprimantei. Creaţi calendare, descărcaţi materiale de papetărie şi alte şabloane direct de pe PIXMA Cloud.

Compatibilitate cu smartphone şi tabletă

Pentru flexibilitate totală, puteţi controla imprimanta direct de pe dispozitivele inteligente. Descărcaţi aplicaţia Canon PIXMA Printing Solutions pentru a imprima sau scana de pe dispozitivul inteligent, precum şi din servicii cloud. Din această aplicaţie veţi avea acces chiar şi la informaţii despre starea imprimantei, nivelurile de cerneală sau manualul utilizatorului. De asemenea, se oferă suport Apple AirPrint şi Google Cloud Print.

Imprimate de calitate superioară cu cerneluri individuale

Datorită sistemului cu 5 cartuşe, schimbaţi doar cerneala care se termină, crescând eficienţa imprimării. Cernelurile negre pentru documente şi pentru fotografii, împreună cu tehnologia Canon FINE şi rezoluţia de imprimare de până la 4800 dpi oferă text şi imagini de înaltă claritate, cu un nivel superior al detaliilor.

Imprimare rapidă

Ideală pentru imprimare rapidă, de calitate superioară la domiciliu, această imprimantă oferă o viteză ISO ESAT de 15,0 ipm mono/9,7 ipm color la imprimarea documentelor format A4, imprimând fotografii fără margini format 10x15 cm în circa 44 de secunde.

Economisiţi bani cu cerneala şi hârtia

Cernelurile XL opţionale permit imprimarea mai multor pagini decât cerneala standard şi trebuie schimbate mai rar, oferind o economie de până la 30% pe pagină. Imprimarea automată faţă-verso reduce cantitatea de hârtie utilizată şi generează documente faţă-verso cu aspect profesional.

Software My Image Garden

Aplicaţie software unică ce oferă soluţii de organizare şi imprimare a fotografiilor, scanare şi accesare a serviciilor online. Funcţiile avansate precum recunoaşterea feţei, facilitează căutarea printre fotografiile de pe PC şi găsirea celor dorite.

Ce conţine cutia produsului?

PIXMA 64 series kit
 • Imprimanta multifuncţională - PIXMA MG6450
 • Rezervoare de cerneală la instalare
 • Cablu de alimentare
 • CD-ROM de configurare
 • Manuale şi alte documente

Specificaţiile produsului

 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 938ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getReviews, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Accesorii şi Cosumabile

Cerneluri standard

Datorită tehnologiei Canon unice cu cap de imprimare (FINE), fiecare PIXMA poate imprima rapid documente şi fotografii de o calitate uimitoare. Cernelurile originale Canon garantează calitate maximă, materiale imprimate cu durată lungă de viaţă şi fiabilitatea imprimantei dvs.

PGI-550PGBK

Rezervor de cerneală neagră pe bază de pigment
Această cerneală neagră pe bază de pigment este utilizată la imprimarea documentelor pe hârtie simplă şi asigură un text clar, bine definit, cu durată mare de viaţă. Rezervorul de cerneală de 15 ml permite imprimarea a până la 300 de pagini de documente în format A4.

CLI-551BK

Rezervor de cerneală neagră
Această cerneală neagră se utilizează la imprimarea fotografiilor. Împreună cu hârtia fotografică de la Canon protejează fotografiile împotriva decolorării datorită sistemului ChromaLife100+. Rezervorul de cerneală de 7 ml permite imprimarea a până la 376 de fotografii color de 10 x 15 cm.

CLI-551C

Rezervor de cerneală cyan
Această cerneală cyan se utilizează la imprimarea documentelor şi fotografiilor. Împreună cu hârtia fotografică de la Canon protejează fotografiile împotriva decolorării datorită sistemului ChromaLife100+. Rezervorul de cerneală de 7 ml permite imprimarea a până la 345 de pagini de documente în format A4.

CLI-551M

Rezervor de cerneală magenta
Această cerneală magenta se utilizează la imprimarea documentelor şi fotografiilor. Împreună cu hârtia fotografică de la Canon protejează fotografiile împotriva decolorării datorită sistemului ChromaLife100+. Rezervorul de cerneală de 7 ml permite imprimarea a până la 306 pagini de documente în format A4.

CLI-551Y

Rezervor de cerneală galbenă
Această cerneală galbenă se utilizează la imprimarea documentelor şi fotografiilor. Împreună cu hârtia fotografică de la Canon protejează fotografiile împotriva decolorării datorită sistemului ChromaLife100+. Rezervorul de cerneală de 7 ml permite imprimarea a până la 347 de pagini de documente în format A4.

Cerneluri XL

Cu cernelurile Canon originale XL de mare randament puteţi imprima mai mult, cheltuind mai puţin, fără a compromite calitatea. Cernelurile PIXMA XL oferă un număr semnificativ mai mare de imprimate decât echivalentele lor standard, asigurând perioade mai mari între schimburi – ideale în cazul volumelor mari de imprimat.

PGI-550PGBK XL

Rezervor XL de cerneală neagră pe bază de pigment
Această cerneală neagră cu randament ridicat oferă până la de 1,6 ori mai multe imprimate decât echivalentul său standard. Cerneala neagră pe bază de pigment se utilizează la imprimarea documentelor şi asigură un text clar, bine definit, cu durată mare de viaţă. Rezervorul de cerneală de 22 ml permite imprimarea a până la 500 de pagini de documente în format A4.

CLI-551BK XL

Rezervor XL de cerneală neagră
Această cerneală neagră cu randament ridicat oferă până la de 2 ori mai multe imprimate decât echivalentul său standard. Sistemul ChromaLife100+ cu cerneală neagră se utilizează la imprimarea fotografiilor. Acest rezervor de cerneală de 11 ml permite imprimarea a până la 810 fotografii color în format 10x15 cm.

CLI-551C XL

Rezervor XL de cerneală cyan
Această cerneală cyan cu randament ridicat oferă până la de 2 ori mai multe imprimate decât echivalentul său standard. Sistemul ChromaLife100+ cu cerneală cyan se utilizează la imprimarea documentelor şi fotografiilor. Acest rezervor de cerneală de 11 ml permite imprimarea a până la 715 pagini de documente în format A4.

CLI-551M XL

Rezervor XL de cerneală magenta
Această cerneală magenta cu randament ridicat oferă până la de 2 ori mai multe imprimate decât echivalentul său standard. Sistemul ChromaLife100+ cu cerneală magenta se utilizează la imprimarea documentelor şi fotografiilor. Acest rezervor de cerneală de 11 ml permite imprimarea a până la 645 de pagini de documente în format A4.

CLI-551Y XL

Rezervor XL de cerneală galbenă
Această cerneală galbenă cu randament ridicat oferă până la de 2 ori mai multe imprimate decât echivalentul său standard. Sistemul ChromaLife100+ cu cerneală galbenă se utilizează la imprimarea documentelor şi fotografiilor. Acest rezervor de cerneală de 11 ml permite imprimarea a până la 715 pagini de documente în format A4.

Pachete valorice

Pachetele valorice de cerneluri Canon vă oferă confort şi economii. Pachetele duble şi triple conţin două sau trei cerneluri identice, în timp ce pachetele multiple conţin două sau mai multe cerneluri diferite pentru aceeaşi imprimantă. Perfecte pentru utilizatorii care imprimă frecvent şi mediile cu volume medii spre mari de imprimare.

CLI-551 C/M/Y/BK

Pachet multiplu cu patru culori
Economisiţi timp şi bani cu acest pachet multiplu care conţine câte un rezervor standard de 7 ml de cerneală cyan, magenta, galbenă şi neagră. Sistemul ChromaLife100+ împreună cu hârtia fotografică Canon asigură rezultate excepţionale şi durată mare de viaţă.

Hârtie fotografică

PT-101

Hârtie fotografică Pro Platinum
Hârtie fotografică cu finisaj la calitate de studio profesional, ce oferă o calitate remarcabilă şi rezistenţă la decolorare. Prin reproducerea îmbunătăţită a culorilor, această hârtie lucioasă grea măreşte potenţialul creativ al fotografilor.

LU-101

Hârtie fotografică Pro Luster
Obţineţi fotografii imprimate în culori vii şi alb-negru uimitoare cu ajutorul hârtiei fotografice Pro Luster, o hârtie fotografică profesională cu textură lucioasă pentru un aspect de laborator foto tradiţional pe care îl puteţi crea acasă.

PP-201

Hârtie fotografică lucioasă superioară II
Hârtia fotografică lucioasă superioară II de la Canon este perfectă pentru rezultate de înaltă calitate, cu finisaj lucios. Asigură finisajul perfect pentru fotografiile digitale şi pentru toate reeditările dvs.

SG-201

Hârtie fotografică semilucioasă superioară
Hârtia fotografică semilucioasă superioară de la Canon este o hârtie cu finisaj satinat, având textura unei hârtii fotografice autentice. Această hârtie de înaltă calitate produce fotografii remarcabile, cu strălucire redusă, pentru un finisaj mai fin.

GP-501

Hârtie fotografică lucioasă „pentru utilizare zilnică”
Hârtie fotografică lucioasă pentru imprimare de fotografii obişnuite şi reeditări la calitate de laborator foto. Hârtia fotografică „pentru utilizare zilnică” oferă un mod economic de a vă imprima fotografiile din concediu acasă, cu un finisaj lucios.

MP-101

Hârtie fotografică mată
Hârtia fotografică mată produce fotografii, grafică şi text de înaltă calitate, cu finisaj mat. Este potrivită, de asemenea, pentru utilizări mai creative, precum felicitări, afişe şi colaje de hârtie.

HR-101N

Hârtie de înaltă rezoluţie
Pentru profesionişti Această hârtie cretată este concepută pentru culori strălucitoare şi imagini vii, clare. Este ideală pentru a imprima documente, foi de calcul şi materiale de prezentare de înaltă calitate, care conţin fotografii şi grafică.

TR-301

Coală de transfer termic
Personalizaţi tricourile, bluzele, feţele de pernă şi altele cu fotografii, grafică sau cu propriile dvs. modele utilizând aceste coli creative. Imprimaţi şi aplicaţi uşor cu fierul de călcat pe un material din bumbac sau din amestec de bumbac şi poliester.

PS-101

Autocolante foto
Imprimaţi, desprindeţi şi lipiţi cu uşurinţă aceste autocolante foto pe majoritatea suprafeţelor netede. Utilizaţi-le pentru personalizare cu imagini creative sau folosiţi-le pur şi simplu pentru o etichetare de înaltă calitate, alegerea vă aparţine.

Pentru informaţii exacte despre randamentul unui cartuş de cerneală, consultaţi www.canon-europe.com/ink/yield