Canon PIXMA MG5650

PIXMA MG5650

Bucuraţi-vă de versatilitatea supremă. Creaţi imagini şi documente frumoase, bucuraţi-vă de o gamă de funcţii distractive şi conectaţi-vă uşor cu dispozitive inteligente şi la cloud utilizând multifuncţionala de înaltă calitate, cu 5 cerneluri, pentru întreaga familie.

/Images/PIXMA%20MG5650%20Extra_tcm136-1170254.jpg

Beneficii

  • Bucuraţi-vă de versatilitate. Conectaţi-vă, imprimaţi, copiaţi şi scanaţi cu uşurinţă aşa cum doriţi, cu multifuncţionala Wi-Fi de înaltă calitate
  • Experimentaţi libertatea creativă a imprimării şi scanării din cloud cu PIXMA Cloud Link*
  • Fiţi pregătiţi pentru a imprima şi a scana fără efort utilizând dispozitive inteligente cu aplicaţia PIXMA Printing Solutions
  • Captaţi momentele preţioase în imprimări rapide, de înaltă calitate
  • Schimbaţi doar cerneala care se epuizează, graţie celor 5 cerneluri individuale

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MG5650

Multifuncţională de calitate superioară


Conectaţi-vă, creaţi, imprimaţi, scanaţi şi copiaţi acasă. Întreaga familie se poate bucura de beneficiile acestei multifuncţionale accesibile cu 5 cerneluri, cu Wi-Fi avansat şi acces direct la cloud. Proiectată pentru a fi utilizată şi partajată wireless în casă şi de la distanţă de pe dispozitive mobile, include, de asemenea, Wireless LAN PictBridge – deci este uşor să vă imprimaţi fotografiile favorite direct de pe camerele compatibile wireless.

Economisiţi bani cu cerneala şi hârtia


Bucuraţi-vă de risipă minimă şi de economii maxime. Trebuie să schimbaţi doar culoarea care se epuizează, graţie rezervoarelor de cerneală individuale. În plus, puteţi să imprimaţi mai multe pagini cu aceleaşi costuri utilizând cernelurile XL opţionale şi să economisiţi hârtie cu imprimarea automată faţă-verso.

Conectată la cloud


Accesaţi direct din cloud. Bucuraţi-vă de libertatea de a imprima şi a scana de pe internet, direct de pe ecranul imprimantei. Cu tehnologia PIXMA Cloud Link îmbunătăţită, puteţi să imprimaţi fotografii în câteva secunde de pe Facebook, Twitter şi din albume online, să imprimaţi/scanaţi documente în servicii de tip cloud precum Google Drive, OneDrive şi Dropbox şi chiar să ataşaţi şi să trimiteţi fişierele/imaginile scanate direct prin e-mail, toate acestea fără a utiliza un PC.*

Compatibilitate cu smartphone şi tabletă


Smartphone-ul dvs. este pregătit şi la fel este şi această imprimantă. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia PIXMA Printing Solutions de la Canon pentru smartphone-ul sau tableta dvs. Utilizând aplicaţia puteţi accesa direct serviciile de tip cloud. Puteţi chiar verifica starea imprimantei, manualul sau nivelurile de cerneală în timp real, prin Wi-Fi sau internet. Pentru a completa opţiunile de conectivitate mobilă, sunt acceptate, de asemenea, Apple AirPrint şi Google Cloud Print.

Imprimări rapide, de înaltă calitate


Impresionaţi-vă familia şi prietenii cu imprimări de înaltă calitate. Veţi fi mândri să expuneţi imaginile care prezintă niveluri înalte de detalii, iar în plus puteţi imprima documente cu aspect profesional, cu text clar - graţie celor 5 cerneluri individuale, tehnologiei FINE de la Canon şi rezoluţiei de imprimare de până la 4.800 dpi. De asemenea, imprimarea este rapidă – cu viteze ESAT ISO de 12,7 ipm mono şi 8,7 ipm color. Puteţi avea în mână o fotografie de 10 x 15 cm fără margini în circa 44 de secunde.

Utilizare rapidă şi uşoară


Controlaţi, vizualizaţi şi conectaţi-vă cu uşurinţă. Afişajul mare de 6,2 cm prezintă totul foarte clar, fie că selectaţi funcţii, previzualizaţi imagini sau utilizaţi servicii de tip cloud. În plus, nu aşteptaţi să înceapă imprimarea de pe un calculator sau un dispozitiv mobil din aceeaşi reţea, graţie pornirii automate.

Joacă creativă


Distraţi-vă explorându-vă creativitatea cu Easy Photo Print+. (Accesibilă prin intermediul aplicaţiei PIXMA Printing Solutions). Puteţi proiecta şi imprima uşor felicitări, colaje de fotografii şi multe altele cu acest serviciu web, utilizând imagini de pe tabletă, calculator sau din cloud.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MG5650, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Only change the ink which runs out

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

4800 dpi

Picături de cerneală microscopice pentru imprimare precisă

Optional high yield inks

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Print from and scan to the cloud

Imprimare din cloud şi scanare în cloud*

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

PIXMA Printing Solutions app

Aplicaţia PIXMA Printing Solutions

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

PIXMA MG5650 WITB
  • Imprimanta multifuncţională – PIXMA MG5650
  • Rezervoare de cerneală la instalare
  • Cablu de alimentare
  • CD-ROM de configurare (CD numai pentru drivere Windows – Mac disponibile online)
  • Manuale şi alte documente