Canon PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

Multifuncţională Wi-Fi de calitate superioară pentru utilizare la domiciliu, cu funcţii de imprimare, copiere şi scanare. Caracteristicile includ 5 cerneluri individuale, conectivitate avansată pentru smartphone şi imprimare direct din cloud, plus cerneluri XL opţionale.

/Images/PIXMA%20MG55%20series%20product%20detail%20image_tcm136-1072324.jpg

Beneficii

 • Multifuncţională foto Wi-Fi de înaltă calitate, cu funcţii de imprimare, copiere şi scanare
 • Imprimare din cloud direct de pe ecranul imprimantei: imprimaţi din albume online, reţele de socializare şi servicii de stocare cloud
 • Imprimaţi şi scanaţi fără efort de pe dispozitive inteligente în reţea Wi-Fi sau de pe Internet
 • Descărcaţi aplicaţia PIXMA Printing Solutions şi controlaţi imprimanta de la distanţă
 • Suport Google Cloud Print şi Apple Air Print

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MG5550

Multifuncţională de calitate superioară


Cu ajutorul conectivităţii Wi-Fi avansate şi al sistemului cu 5 cerneluri, această multifuncţională oferă funcţii simple, de înaltă calitate, de imprimare, copiere şi scanare, precum şi acces direct cloud. Este concepută pentru utilizare şi partajare wireless de oriunde din casă şi de la distanţă de pe dispozitive mobile.

Imprimare prin servicii cloud


Profitaţi de libertatea de a imprima direct de pe Internet, cu legătura PIXMA Cloud îmbunătăţită. Tipăriţi în numai câteva secunde fotografii de pe Facebook, Twitter şi din albume online precum CANON iMAGE GATEWAY sau documente din servicii cloud, precum Evernote şi Dropbox, direct de pe ecranul imprimantei. Creaţi calendare, descărcaţi materiale de papetărie şi alte şabloane direct de pe PIXMA Cloud.

Compatibilitate cu smartphone şi tablete


Pentru flexibilitate totală, puteţi controla imprimanta direct de pe dispozitivele inteligente. Descărcaţi aplicaţia Canon PIXMA Printing Solutions pentru a imprima sau scana de pe dispozitivul inteligent, precum şi din servicii cloud. Din această aplicaţie veţi avea acces şi la informaţii despre starea imprimantei, nivelurile de cerneală sau manualul utilizatorului. De asemenea, se oferă suport Apple AirPrint şi Google Cloud Print.

Cerneluri unice, economice pentru imprimare superioară


Pentru mai multă economie, această multifuncţională dispune de 5 cartuşe separate de cerneală, astfel că se poate înlocui numai culoarea epuizată, imprimarea fiind mai eficientă. Cernelurile negre pentru documente şi pentru fotografii, împreună cu tehnologia Canon FINE şi rezoluţia de imprimare de până la 4800 dpi oferă text şi imagini de înaltă claritate, cu un nivel superior al detaliilor.

Imprimare rapidă


Ideală pentru sarcinile de imprimare rapidă, de calitate superioară la domiciliu, această imprimantă oferă o viteză ISO ESAT de 12,2 ipm mono/8,7ipm color la imprimarea documentelor format A4, imprimând fotografiile fără margini format 10x15 cm în circa 44 de secunde.

Economisiţi bani cu cerneala şi hârtia


Cernelurile XL opţionale permit imprimarea mai multor pagini decât cerneala standard, deci trebuie schimbate mai rar – ideale dacă imprimaţi mult - şi oferă o economie de până la 30% pe pagină. Imprimarea automată faţă-verso reduce cantitatea de hârtie utilizată şi generează documente faţă-verso cu aspect profesional.

Operare simplă


Afişajul clar de 6,2 cm simplifică accesarea funcţiilor sau utilizarea serviciilor cloud. Funcţia de pornire automată porneşte imprimanta automat când începeţi imprimarea de pe un PC sau un dispozitiv mobil din aceeaşi reţea.

Software My Image Garden


Aplicaţie software unică ce oferă soluţii de organizare şi imprimare a fotografiilor, scanare şi accesare a serviciilor online. Funcţiile avansate precum recunoaşterea feţei, facilitează căutarea printre fotografiile de pe PC şi găsirea celor dorite.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MG5550, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Only change the ink which runs out

Schimbaţi numai cerneala care se epuizează

Optional high yield inks

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

PIXMA Printing Solutions app

Aplicaţia PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

Print directly from cloud

Imprimare direct din cloud

Turns on when you start printing

Porneşte când începeţi imprimarea

PIXMA 55 series kit
 • Imprimanta multifuncţională - PIXMA MG5550
 • Malda
 • Rezervoare de cerneală la instalare
 • Cablu de alimentare
 • CD-ROM de configurare
 • Manuale şi alte documente