Canon PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Multifuncţională elegantă şi compactă cu Wi-Fi pentru partajare şi utilizare din orice colţ al casei. Cu funcţii de imprimare, copiere şi scanare rapide, de înaltă calitate, această multifuncţională acceptă şi Google Cloud Print şi Apple AirPrint.

PIXMA MG3550

Beneficii

  • Multifuncţională Wi-Fi compactă şi elegantă: imprimaţi, copiaţi şi scanaţi la domiciliu
  • Imprimaţi şi scanaţi cu aplicaţia PIXMA Printing Solutions utilizând smartphone-ul sau tableta
  • Suport Google Cloud Print şi Apple Air Print
  • Cartuşele de cerneală XL opţionale asigură mai multe imprimate la un preţ mai mic
  • Imprimate de calitate superioară cu până la 4800 dpi şi tehnologia cartuşelor FINE

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MG3550

Multifuncţională compactă wireless


Cu ajutorul conectivităţii Wi-Fi, această multifuncţională permite imprimarea uşoară din orice colţ al casei de pe PC sau dispozitive mobile, iar designul său compact şi elegant FastFront simplifică încărcarea hârtiei şi înlocuirea cernelii – imprimanta, copiatorul şi scanerul ideale pentru utilizare zilnică.

Compatibilitate cu smartphone şi tablete


Descărcaţi aplicaţia Canon PIXMA Printing Solutions pentru a imprima de pe, şi a scana pe telefonul smartphone sau tabletă şi a obţine acces de la distanţă la diverse informaţii despre imprimantă, precum manualul online sau nivelurile de cerneală curente. De asemenea, se oferă suport Apple AirPrint. În plus, funcţia de pornire automată porneşte automat imprimanta atunci când începeţi să imprimaţi.

Imprimaţi practic de oriunde


Google Cloud Print conectează imprimanta direct la Web pentru a imprima documente Google Docs, e-mailuri, fotografii şi fişiere PDF practic de oriunde. Fişierele sunt trimise în siguranţă către imprimantă prin Internet, indiferent că vă aflaţi în aceeaşi încăpere sau pe alt continent.

Imprimare rapidă şi de calitate


Sistemul de cartuşe FINE cu o rezoluţie de imprimare de până la 4800 dpi asigură un nivel superior al detaliilor. Această multifuncţională oferă o viteză de 9,9 ipm monocrom şi 5,7 ipm color la imprimarea documentelor format A4 şi imprimă fotografii fără margini format 10x15 cm în circa 44 de secunde. Perfect pentru imprimarea rapidă şi de calitate a documentelor şi imaginilor la domiciliu.

Economisiţi bani cu cerneala şi cu hârtia


Imprimaţi mai mult cu mai puţine costuri. Cartuşele XL economice asigură mai multe exemplare imprimate decât cartuşele standard echivalente, crescând intervalul dintre schimburi – ideal dacă imprimaţi mult - şi oferă economii de până la 50% pe pagină. Imprimarea automată faţă-verso reduce cantitatea de hârtie utilizată şi generează documente faţă-verso cu aspect profesional.

Software My Image Garden


Software-ul unic, care dezvăluie experienţa PIXMA completă, cu soluţii de organizare şi imprimare a fotografiilor, precum şi de scanare şi accesare a serviciilor online. Funcţiile avansate precum recunoaşterea feţei, facilitează căutarea printre fotografiile de pe PC şi găsirea celor dorite.

Fiţi creativi cu CREATIVE PARK PREMIUM


Acest serviciu online permite descărcarea şi imprimarea de fotografii, ilustraţii şi creaţii artizanale şi permite crearea de felicitări şi calendare cu aspect profesional sau obiecte artizanale 3D uimitoare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MG3550, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Convenient and easy to replace

Practic şi uşor de înlocuit

High resolution photo printing

Imprimare foto de înaltă rezoluţie

Optional high yield inks

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

PIXMA Printing Solutions app

Aplicaţia PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Turns on when you start printing

Porneşte când începeţi imprimarea

  • Imprimanta multifuncţională – PIXMA MG3550
  • cartuşele FINE (FINE Cartridges)
  • Cablu de alimentare
  • CD-ROM de configurare
  • Manuale şi alte documente