Canon PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Imprimaţi, copiaţi şi scanaţi uşor cu această multifuncţională Wi-Fi pe care o puteţi utiliza oriunde în casă. Cu designul FastFront compact şi opţiunea de imprimare automată faţă-verso, aceasta este compatibilă cu imprimarea de pe smartphone şi Apple AirPrint.

PIXMA MG3250

Beneficii

  • Multifuncţională Wi-Fi: imprimare, copiere şi scanare
  • Suport pentru imprimare mobilă şi Apple AirPrint
  • Imprimare facilă şi eficientă de pe Web
  • Imprimaţi mai mult cu cernelurile XL opţionale
  • Economisiţi hârtie cu imprimarea automată faţă-verso
  • Imprimare rapidă a documentelor şi fotografiilor
  • Software My Image Garden
  • Pornire şi oprire automată

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MG3250

Multifuncţională compactă wireless


Datorită conectivităţii Wi-Fi, această multifuncţională oferă opţiunea de imprimare uşoară acasă, de pe PC şi dispozitive mobile. Designul FastFront elegant şi compact simplifică încărcarea hârtiei şi înlocuirea cartuşului de cerneală. Este un dispozitiv de imprimare, copiere şi scanare ideal pentru cei care doresc funcţionalităţi disponibile zilnic.

Compatibilitate cu smartphone şi tablete


Aplicaţia Easy-PhotoPrint de la Canon oferă flexibilitate de imprimare de pe, sau chiar scanare către dispozitivele dvs. mobile, în orice loc din casă. Cu suportul pentru Apple AirPrint, puteţi, de asemenea, imprima fotografii, e-mailuri, pagini Web şi alte documente direct de pe dispozitivul dvs. iPhone, iPad şi iPod touch.

Imprimaţi mai mult cu mai puţine costuri


Utilizând cartuşele XL FINE de capacitate foarte mare, măriţi perioadele dintre schimburi. Acestea oferă un număr semnificativ mai mare de imprimate decât echivalentele lor standard. Cartuşele XL sunt totodată mai rentabile, permiţând o economie de până la 50% pe pagină – ideal dacă imprimaţi în mod regulat.

Economisiţi hârtie


Funcţia Auto Duplex oferă opţiunea de imprimare automată faţă-verso, care vă ajută să economisiţi hârtie pentru documente cu aspect profesional. Pentru imprimarea inteligentă de pe Web, utilizaţi plug-in-ul Easy-WebPrint EX şi imprimaţi numai ce aveţi nevoie. Este deci simplu să preluaţi informaţii de pe site-uri Web şi să le combinaţi într-o singură pagină, pentru o imprimare eficientă.

Imprimare rapidă şi de calitate,


Sistemul de cartuşe FINE oferă un nivel excelent al detaliilor la viteză mare. Imprimaţi documente şi fotografii de calitate, la o viteză A4 ISO ESAT de 9,2 ipm monocrom/5,0 ipm color şi obţineţi o fotografie de 10x15 cm fără margini în aprox. 44 de secunde. Realizaţi o copie A4 color în aprox. 20 de secunde.

Software My Image Garden


O singură casetă de instrumente vă oferă opţiunile de imprimare, scanare şi accesare rapidă a serviciilor online, precum CREATIVE PARK PREMIUM. Cu funcţiile sale de organizare a fotografiilor, inclusiv recunoaşterea feţei, aceasta va căuta fotografiile de pe PC-ul dvs., chiar şi pe cele de mult uitate, şi le va îmbina în colaje excelente pentru imprimare. De asemenea, aceasta simplifică scanarea către serviciile Cloud şi crearea fişierelor PDF.

Imprimaţi direct de pe Facebook


Aplicaţia Print Your Days vă permite să imprimaţi fotografiile dvs. şi ale prietenilor dvs. direct de pe Facebook. Aplicaţi diverse efecte sau creaţi colaje atractive, de până la cinci fotografii pe o singură pagină, utilizând unul din numeroasele modele de fundal disponibile.

Economisiţi energie


Reduceţi consumul de energie cu funcţia de oprire automată, care opreşte imprimanta dacă aceasta nu este utilizată într-un interval de timp stabilit. Funcţia de pornire automată o reporneşte automat atunci când începeţi să imprimaţi.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MG3250, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Convenient and easy to replace

Practic şi uşor de înlocuit

Micro ink droplets for precise print

Picături de cerneală microscopice pentru imprimare precisă

High resolution photo printing

Imprimare foto de înaltă rezoluţie

Automatic double sided printing

Imprimare automată faţă-verso

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone

Compact design and easy operation

Design compact şi operare uşoară

Print images from your movies

Imprimaţi imagini din filme

Smart web printing

Imprimare inteligentă de pe Web

High resolution scanning

Scanare la înaltă rezoluţie

Facebook photo printing

Imprimarea fotografiilor de pe Facebook

One-stop creative software

Software creativ "one-stop"