Canon PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Pătrundeţi într-un univers wireless cu această multifuncţională Wi-Fi accesibilă, compactă, care vă permite să imprimaţi fără efort de pe smartphone, tabletă, cameră sau din cloud. Pur şi simplu conectaţi-vă, copiaţi, imprimaţi şi scanaţi.

PIXMA MG2950

Beneficii

  • Alegeţi varianta wireless. Conectaţi-vă, imprimaţi, copiaţi şi scanaţi cu uşurinţă aşa cum doriţi, cu multifuncţionala Wi-Fi de înaltă calitate
  • Captaţi detaliile în imprimări de înaltă calitate cu tehnologia cartuşelor FINE
  • Pregătiţi-vă pentru imprimare şi scanare fără efort utilizând dispozitive inteligente cu aplicaţia Canon PRINT
  • Experimentaţi libertatea creativă a imprimării din cloud cu PIXMA Cloud Link
  • Imprimaţi mai multe pagini cu aceleaşi costuri, cu opţiunile pentru cerneluri XL

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon PIXMA MG2950

Multifuncţională Wi-Fi compactă


Avansaţi la Wi-Fi. Puteţi utiliza şi partaja wireless această multifuncţională în casă şi de la distanţă, de pe dispozitive mobile – astfel încât oricine să se poate bucura de aceleaşi rezultate la înaltă calitate. Este ideală pentru nevoile zilnice de imprimare, scanare şi copiere, iar în plus include Wireless LAN PictBridge, astfel încât să puteţi imprima uşor fotografiile direct de pe camerele wireless compatibile. Cu designul său compact şi elegant, economiseşte excelent spaţiul şi este uşor pentru dvs. să încărcaţi hârtia şi să înlocuiţi cerneala.

Reduceţi costurile cu cerneala


Imprimaţi mai mult la aceleaşi costuri. Puteţi imprima semnificativ mai multe pagini şi nu trebuie să schimbaţi cerneala atât de des cu cartuşele FINE XL opţionale. Economiile dvs. pot fi de până la 30% pe pagină, comparativ cu echivalentele standard.

Imprimare rapidă şi de calitate


Aşteptaţi-vă la niveluri de detalii excelente. Indiferent ce imprimaţi sau copiaţi, sistemul de cartuşe FINE, cu rezoluţie de imprimare de până la 4.800 dpi, oferă culori vii şi text clar. De asemenea, este rapid, cu viteze ESAT ISO de 8 ipm mono şi 4 ipm color.

Conectată la cloud


Bucuraţi-vă de libertatea de a imprima din cloud. Puteţi utiliza smartphone-ul sau tableta pentru a imprima fotografii în câteva secunde de pe Facebook, Twitter şi din albume online. Graţie tehnologiei PIXMA Cloud Link îmbunătăţite, acum puteţi accesa şi imprima, totodată, documentele din GoogleDrive.

Compatibilitate cu smartphone şi tabletă


Smartphone-ul dvs. este pregătit şi la fel este şi această imprimantă. Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia Canon PRINT pentru smartphone-ul sau tableta dvs. Utilizând aplicaţia, puteţi accesa şi imprima direct din serviciile de tip cloud. Puteţi chiar verifica starea imprimantei, manualul sau nivelurile de cerneală în timp real, prin Wi-Fi sau internet. Pentru a completa opţiunile de conectivitate mobilă, este acceptat, de asemenea, Google Cloud Print.

Joacă creativă


Distraţi-vă explorând creativitatea. Cu Easy Photo Print+ (accesibilă prin intermediul aplicaţiei Canon PRINT), puteţi proiecta şi imprima uşor felicitări, colaje de fotografii şi multe altele cu acest serviciu web, utilizând imagini de pe tabletă, calculator sau din cloud.

Pornire inteligentă


Nu există aşteptare cu această multifuncţională. Este pregătită când sunteţi şi dvs.; porneşte automat imediat ce trimiteţi ceva de imprimat. De asemenea, se opreşte dacă nu este utilizată o perioadă setată – economisind energia. În plus, graţie modului silenţios, cu greu o veţi auzi în timp ce imprimă.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon PIXMA MG2950, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Convenient and easy to replace

Practic şi uşor de înlocuit

High resolution photo printing

Imprimare foto de înaltă rezoluţie

Micro ink droplets for precise print

Picături de cerneală microscopice pentru imprimare precisă

Optional high yield inks

Cartuşe de cerneală opţionale cu randament ridicat

Use and share wirelessly

Utilizare şi partajare prin wireless

Print directly from cloud

Imprimare direct din cloud

Canon PRINT app

Aplicaţia Canon PRINT

Turns on when you start printing

Porneşte când începeţi imprimarea

  • Imprimanta multifuncţională – PIXMA MG2950
  • Cartuşe FINE
  • Cablu de alimentare
  • CD-ROM de configurare (CD numai pentru drivere Windows – Mac disponibile online)
  • Manuale şi alte documente
Cloud-Printers

Imprimare cu tehnologia cloud

Imprimantele compatibile cu serviciul PIXMA cloud vă oferă libertatea de a imprima direct din servicii cloud online de pe dispozitivul inteligent.