MAXIFY MB2050

Această multifuncţională compactă oferă o imprimare color eficientă, la calitate profesională, pentru birourile de acasă, şi dispune de Wi-Fi, alimentator automat de documente, imprimare faţă-verso, precum şi de funcţia de Scanare în cloud.

MB2050_Detail

Beneficii

 • Multifuncţională compactă pentru mediul dinamic de lucru de acasă, cu funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax
 • Nu mai este necesar să aşteptaţi imprimarea documentelor graţie performanţei Quick First Print de 11 pagini color/minut şi de 16 de pagini monocrom/minut
 • Imprimare Wi-Fi de pe şi scanare pe PC-uri, smartphone-uri, tablete şi în servicii de tip cloud
 • Alimentator automat de documente pentru 50 de coli integrat şi casetă de hârtie pentru 250 de coli
 • Imprimaţi până la 1.200 de pagini monocrom şi 900 de pagini color cu cartuşele de cerneală XL, care pot fi înlocuite individual.

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon MAXIFY MB2050

Multifuncţională pentru birourile de acasă


Mediile de lucru de acasă solicită adesea productivitate şi flexibilitate dintr-un spaţiu de dimensiuni reduse, ceea ce poate asigura această multifuncţională profesională cu jet de cerneală. Cu conectivitate wireless, o calitate profesională a imprimării şi funcţii de copiere, scanare şi fax, aceasta are un volum de imprimare lunar recomandat, cuprins între 200 şi 1.000 de pagini.

Imprimare rapidă a documentelor


Nu veţi mai aştepta niciodată imprimarea documentelor dvs. de lucru. Vitezele ridicate de imprimare a documentelor A4 ISO de 16 ipm monocrom şi de 11 ipm color sunt combinate cu un timp de imprimare a primului material aproximativ la fel de rapid, de circa 8 secunde.

Calitate profesională


Cernelurile Dual Resistant High Density vă ajută să obţineţi text clar, în culori vii. Aceste cerneluri pe bază de pigmenți sunt uimitor de rezistente, aşadar, nu se vor decolora de-a lungul timpului; în plus, deţin şi marker suplimentar şi rezistenţă la fricţiune, fiind astfel perfecte pentru documentele de lucru de calitate superioară.

Eficientizarea costurilor


Imprimaţi până la 1.200 de pagini A4 monocrom şi 900 de pagini A4 color cu cartuşele de cerneală XL. Cartuşele de cerneală care pot fi înlocuite individual asigură productivitate maximă, cu un minimum de risipă. Ca opţiune, pachetul multiplu cu 4 culori conţine un set complet de cerneluri de înlocuire pentru rezultate şi mai economice.

Productivitate pe care vă puteţi baza


Simplificaţi toate sarcinile, inclusiv scanarea şi copierea documentelor cu mai multe pagini, graţie casetei de 250 de coli, alimentatorului automat pentru 50 de coli integrat şi ecranului color, de mari dimensiuni. Imprimarea simplă faţă-verso este disponibilă şi pentru un grad sporit de profesionalism şi un consum redus de hârtie.

Conectivitate


Cu MAXIFY Cloud Link, puteţi imprima din şi scana în serviciile cunoscute de tip cloud cum ar fi Evernote, Dropbox, OneDrive sau Google Drive direct de pe ecranul imprimantei sau de pe un smartphone, folosind aplicaţia MAXIFY Printing Solutions. Sunt acceptate şi funcţiile Scanare în e-mail, Apple AirPrint şi Google Cloud Print.*

*Scanarea în cloud şi e-mail este disponibilă numai pentru utilizatorii de cerneală Canon originală.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon MAXIFY MB2050, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Quick 1st Print

Imprimare a primului material în 8 sec

50-sheet ADF

Copiere automată mai multe pagini

Connectivity (Wi-Fi)

Imprimaţi wireless şi partajaţi

250 Sheet Capacity

Manevrare productivă a hârtiei

Scan to Cloud

Încărcarea documentelor prin servicii cloud*

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

Scan to USB Memory

Scanare în memorie USB

MAXIFY Cloud Link

Imprimare din servicii cloud

 • MAXIFY MB2050
 • Cablu de alimentare
 • Rezervoare de cerneală la instalare
 • CD de instalare pentru Windows (drivere MAC disponibile online)
 • Manuale
 • Cablu pentru linia telefonică/de fax