Canon TS-E 90mm f/2.8

TS-E 90mm f/2.8

Primul teleobiectiv format 35 mm cu mişcări de înclinare şi deplasare pentru controlul perspectivei şi adâncimii de câmp. Adecvat pentru o multitudine de subiecte, de la fotografii de produs la arhitectură

/Images/TS-E_90mm_f2.8_Extra_tcm136-964226.jpg

Beneficii

  • Obiectiv de 90 mm cu înclinare şi deplasare
  • Teleobiectiv cu control al imaginii
  • Înclinare la ± 8° şi deplasare de ± 11 mm
  • Mărime filtru: 58 mm
  • Element frontal nerotativ

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon TS-E 90mm f/2.8

Concepţia obiectivului


Dispunând de şase elemente în cinci grupuri, sistemul optic tip Gaussian realizează performanţe imagistice de excepţie şi o estompare naturală a fundalului. Focalizarea minimă ajunge la 0,5 m. Obiectivul este adecvat pentru o varietate de subiecte, de la fotografia de naturi moarte la portrete şi peisaje. Utilizarea înclinării inverse pentru manevrarea adâncimii câmpului oferă fotografului posibilitatea de a obţine imagini unice, imposibil de realizat cu obiectivele normale.

Interval larg de mişcare


Permiţând mişcări de înclinare la ±8°, deplasare de ±11 mm şi rotaţie la ±90°, obiectivul TS-E 90 m f/2,8 conferă control asupra adâncimii câmpului şi perspectivei. Mecanismul de înclinare şi deplasare are şi dispozitive de blocare pentru a garanta evitarea mişcărilor nedorite.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi măresc contrastul. Ele reduc totodată reflexiile şi efectele tip fantomă – o problemă obişnuită cauzată de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon TS-E 90mm f/2.8, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Găsiţi obiectivul perfect

Lens Guru Mobile App

Aflaţi noţiunile de bază din domeniul fotografiei şi descoperiţi cum sunt influenţate imaginile de schimbarea obiectivelor.

Citiţi mai multe

canon lens guru
irista

irista

Stocaţi fotografiile în siguranţă pe un dispozitiv de calitate maximă; înscrieţi-vă acum pentru spaţiu gratuit de 15 Gb.

irista