Canon TS-E 90mm f/2.8

TS-E 90mm f/2.8

Primul teleobiectiv format 35 mm cu mişcări de înclinare şi deplasare pentru controlul perspectivei şi adâncimii de câmp. Adecvat pentru o multitudine de subiecte, de la fotografii de produs la arhitectură

TS-E 90mm f2.8

Beneficii

  • Obiectiv de 90 mm cu înclinare şi deplasare
  • Teleobiectiv cu control al imaginii
  • Înclinare la ± 8° şi deplasare de ± 11 mm
  • Mărime filtru: 58 mm
  • Element frontal nerotativ

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon TS-E 90mm f/2.8

Concepţia obiectivului


Dispunând de şase elemente în cinci grupuri, sistemul optic tip Gaussian realizează performanţe imagistice de excepţie şi o estompare naturală a fundalului. Focalizarea minimă ajunge la 0,5 m. Obiectivul este adecvat pentru o varietate de subiecte, de la fotografia de naturi moarte la portrete şi peisaje. Utilizarea înclinării inverse pentru manevrarea adâncimii câmpului oferă fotografului posibilitatea de a obţine imagini unice, imposibil de realizat cu obiectivele normale.

Interval larg de mişcare


Permiţând mişcări de înclinare la ±8°, deplasare de ±11 mm şi rotaţie la ±90°, obiectivul TS-E 90 m f/2,8 conferă control asupra adâncimii câmpului şi perspectivei. Mecanismul de înclinare şi deplasare are şi dispozitive de blocare pentru a garanta evitarea mişcărilor nedorite.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi măresc contrastul. Ele reduc totodată reflexiile şi efectele tip fantomă – o problemă obişnuită cauzată de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon TS-E 90mm f/2.8, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Lens Guru Mobile App

Aflaţi noţiunile de bază din domeniul fotografiei şi descoperiţi cum sunt influenţate imaginile de schimbarea obiectivelor.

canon lens guru

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.