Canon TS-E 45mm f/2.8

TS-E 45mm f/2.8

Obiectivul TS-E 45 mm f/2,8 este un obiectiv cu înclinare şi deplasare care oferă un unghi de vizualizare similar celui al unui obiectiv standard de 50 mm. Mecanismele de înclinare şi deplasare asigură controlul total asupra adâncimii câmpului şi perspectivei.

/Images/TS-E_45mm_f2.8_Extra_tcm136-964225.jpg

Beneficii

  • Obiectiv de 45 mm cu funcţie de înclinare şi deplasare
  • Perspectivă naturală cu posibilitatea de control al imaginii
  • Înclinare la ± 8° şi deplasare de ± 11 mm
  • Sistem de focalizare posterior
  • Element frontal nerotativ

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon TS-E 45mm f/2.8

Perspectivă naturală şi mobilitate


Obiectiv cu distanţă focală standard, cu mişcări de înclinare şi deplasare. Sistemul optic mobil şi mecanismul de focalizare posterior asigură imagini clare de la 0,4 m la infinit. Distanţa focală de 45 mm este ideală pentru obţinerea unei perspective naturale.

Interval larg de mişcare


Obiectivul TS-E 45 mm f/2,8 oferă o flexibilitate uimitoare, permiţând fotografului să controleze adâncimea câmpului şi perspectiva prin mişcări de înclinare la ±8°, deplasare de ±11 mm şi rotaţie la ±90°. Mecanismul de înclinare şi deplasare este prevăzut şi cu dispozitive de blocare pentru a garanta evitarea mişcărilor nedorite.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi măresc contrastul. Ele reduc totodată reflexiile şi efectele tip fantomă – o problemă obişnuită cauzată de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon TS-E 45mm f/2.8, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Găsiţi obiectivul perfect

Lens Guru Mobile App

Aflaţi noţiunile de bază din domeniul fotografiei şi descoperiţi cum sunt influenţate imaginile de schimbarea obiectivelor.

Citiţi mai multe

canon lens guru
irista

irista

Stocaţi fotografiile în siguranţă pe un dispozitiv de calitate maximă; înscrieţi-vă acum pentru spaţiu gratuit de 15 Gb.

irista