Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Un obiectiv cu zoom standard accesibil, potrivit pentru o varietate de subiecte. Profitaţi de focalizare omogenă, aproape complet silenţioasă la filmare, datorită tehnologiei cu motor STM şi funcţiei Servo AF pentru filme. Un stabilizator de imagine în patru trepte reduce efectele mişcării aparatului.

Beneficii

  • Interval zoom versatil – extraordinar pentru peisaje, portrete şi călătorii
  • Design compact, uşor
  • Evitaţi efectele mişcării camerei cu un Stabilizator de imagine optic în patru trepte
  • Motorul STM asigură focalizare omogenă, aproape complet silenţioasă la filmare
  • Distanţă mică de focalizare de 0,25 m

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Un prim pas ideal în lumea DSLR


Surprindeţi o gamă largă de subiecte, de la peisaje la portrete şi acţiune, cu un interval zoom versatil de 18-55 mm. Construcţia uşoară face din acesta un obiectiv extraordinar de fiecare zi.

Claritate sporită cu stabilizatorul de imagine în patru trepte


Stabilizatorul de imagine optic reduce riscul cauzat de mişcarea camerei, permiţând fotografierea cu aparatul în mână în condiţii de luminozitate redusă, fără bliţ. Utilizaţi timpi de expunere de patru ori mai lungi decât în mod normal fără neclarităţi de la mişcarea camerei.

Focalizare silenţioasă, omogenă pentru filme


Tehnologia cu motor STM asigură focalizare silenţioasă pentru a nu întrerupe coloana sonoră cu zgomote şi face reglaje uniforme şi precise în timpul filmării.

Conceput pentru fotografii extraordinare


Focalizaţi subiecte mici, cu cea mai mică distanţă de focalizare de numai 0,25 m. Un element frontal nerotativ determină utilizarea directă a filtrelor, iar un inel de focalizare manuală permite în orice moment comanda manuală a focalizării.

Calitate excepţională a imaginii, indiferent de subiect


Tratamentul Super Spectra se utilizează pentru a reduce reflexiile şi a îmbunătăţi claritatea, în timp ce diafragma cu 7 lamele asigură tonuri nefocalizate uniforme pentru un aspect mai natural.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products