Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Compact şi accesibil, EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II este un obiectiv standard cu zoom ideal pentru uz general. Stabilizatorul de imagine cu patru trepte oferă o performanţă de excepţie în condiţii de luminozitate scăzută.

Beneficii

  • Design compact, uşor
  • Interval de la grandangular la teleobiectiv scurt
  • Stabilizator de imagine în patru trepte
  • Elemente asferice pentru controlul distorsiunii
  • Distanţă redusă de focalizare de 0,25 m
  • Straturi protectoare Super Spectra
  • Diafragmă cu deschidere circulară
  • Focalizare automată de mare viteză

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II

Obiectiv cu zoom de înaltă calitate, la preţ accesibil


EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II este un obiectiv cu zoom standard, de înaltă calitate, ideal pentru fotografii care nu agreează surplusul de bagaje. Cu o distanţă focală echivalentă cu 29-88 mm în formatul de 35 mm, intervalul larg de zoom al obiectivului este potrivit pentru majoritatea fotografiilor obişnuite. Pentru prim-planuri, distanţa de funcţionare este de numai 0,25 m (25 cm) pe întreg intervalul de zoom.

Stabilizator de imagine


Pentru a evita neclarităţile imaginii, obiectivul EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II încorporează un stabilizator de imagine Canon cu patru trepte. Acesta permite fotografilor să utilizeze timpi de expunere de până la de patru ori mai mari decât normal, fără nicioo creştere perceptibilă a neclarităţii imaginii - ideal pentru fotografiile în condiţii de luminozitate scăzută.

Element de obiectiv asferic cu strat protector Super Spectra


În afară de asigurarea unor culori fidele şi a unor imagini clare cu un contrast ridicat, straturile protectoare Super Spectra combat imaginile fantomă şi reflexiile nedorite, absorbind lumina reflectată de senzorii aparatului sau de elementele interne ale obiectivului. Un element asferic oferă imagini bine definite, cu un contrast ridicat, chiar dacă diafragma este complet deschisă.

Diafragmă circulară


Pentru fotografiile realizate la o deschidere mare a diafragmei, o diafragmă cu deschidere circulară creează o neclaritate de fundal plăcută, uniformă, ajutând la accentuarea subiecţilor din prim-plan şi la eliminarea perturbărilor.

Sticlă fără plumb


La fabricarea obiectivului EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II se utilizează numai sticlă ecologică, fără plumb.

Accesorii


Obiectivul EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 IS II este dotat cu un capac pentru obiectiv şi un capac antipraf. Un parasolar (EW-60C) şi un toc moale pentru obiectiv (LP814) sunt disponibile ca accesorii suplimentare.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products