Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

Proporţii compacte cu un interval puternic de panoramare de 11x – un zoom ideal pentru uz general pentru fotografii în deplasare. Performanţa excepţională în condiţii de iluminare redusă este asigurată de stabilizatorul de imagine cu 4 stopuri.

Beneficii

  • Obiectiv cu zoom 11x – 18 - 200 mm
  • Stabilizator de imagine cu 4 stopuri
  • Detectare automată a panoramării şi a trepiedului
  • Distanţă redusă de focalizare de 0,45 m
  • Elemente asferice şi UD
  • Tratamentul multistrat Super-Spectra pentru obiectiv elimină efectele de fantomă şi umbrele
  • Prin blocarea zoomului se menţine dimensiunea minimă
  • Deschiderea circulară a diafragmei asigură o neclaritate de fundal plăcută

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS

Compact, rapid şi uşor


Dispozitivul EF-S 18 - 200 mm f/3,5 - 5,6 IS este un obiectiv EF-S compact cu factor superior de mărire – aprox. 11x. Acesta dispune de un raport de mărire de 18 - 200 mm (distanţa focală echivalentă a filmului de 35 mm este de 29 - 320 mm) şi o deschidere maximă a diafragmei de f/3,5 - 5,6. Conceput pentru utilizatorii amatori începători şi avansaţi care doresc un obiectiv cu stabilizator optic al imaginii şi o distanţă focală mare, acest dispozitiv cântăreşte doar 595 g şi măsoară 78,6 x 102 mm. Obiectivul posedă o distanţă minimă de focalizare de 0,45 m în orice poziţie a zoomului.

Obiectivul EF-S 18 - 200 mm f/3,5 - 5,6 IS este conceput exclusiv pentru utilizarea cu camerele EOS cu montură EF-S – inclusiv EOS 50D, EOS 1000D, EOS 450D şi modele anterioare.

Elemente asferice şi UD


Calitatea superioară a imaginii a fost asigurată prin adăugarea a două lentile asferice de înaltă precizie, în vederea corectării aberaţiilor care includ curbarea câmpului şi distorsiunea. De asemenea, aberaţia cromatică întâlnită în cazul fotografierii cu unghi larg este evitată prin introducerea a două lentile UD care asigură calitatea optimă a imaginii şi detalii de la un colţ la celălalt.

Tratament Super Spectra


Tratamentul Canon pentru elementul obiectivului reduce la minim efectele de fantomă şi umbrele provocate de reflexii de pe senzorul de imagine al camerei şi suprafeţele interne ale obiectivului. Transmiterea luminii este îmbunătăţită, iar reflexiile sunt reduse, asigurând astfel imagini clare, bine definite.

Stabilizator de imagine cu 4 stopuri


Un stabilizator optic de imagine cu 4 stopuri – conceput special pentru distanţa focală specifică a obiectivului - are sarcina de eliminare a neclarităţii imaginii care poate surveni la fotografierea din mână sau la timpi de expunere mari. Detectarea automată a panoramării asigură performanţa efectivă la fotografierea subiecţilor în mişcare. Iar datorită faptului că sistemul IS se află la nivelul obiectivului, rezultatele sunt vizibile prin vizor, la încadrare.

Calitate durabilă a structurii şi elemente optice fără plumb


Conceput pentru solicitări deosebite, obiectivul EF-S 18 - 200 mm f/3,5 - 5,6 IS prezintă un design robust, capabil să satisfacă exigenţele fotografilor de astăzi. Pentru toată construcţia obiectivului a fost utilizată sticlă ecologică fără plumb.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Teleobiective

Dispunând de distanţe focale crescute, permiţându-vă să vă apropiaţi mai mult de subiect fără a interfera cu scena.