Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Adevărata libertate de a încadra printr-un obiectiv uşor, compact şi cu focalizare rapidă. EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM este un obiectiv excelent, adecvat oricărui scop pentru camere EOS cu suport EF-S.

Beneficii

  • Interval de mărire excepţional pentru toate aparatele cu EF-S.
  • Calitate excepţională a imaginii
  • Uşor şi compact
  • Stabilizator de Imagine - cu o compensare de până la 3 trepte
  • Focalizare automată USM rapidă, aproape silenţioasă
  • Tratamente Super Spectra
  • Diafragmă circulară
  • Parasolar special opţional

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Obiectiv universal cu tehnologie IS


EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM oferă o distanţă focală efectivă de aproximativ 27-136 mm în format de 35 mm. Acesta oferă opţiuni de încadrare multiple, fiind un obiectiv adecvat oricărui scop care permite exprimarea creativităţii într-o gamă vastă de situaţii de fotografiere.

Uşor şi rapid


Dimensiunea mică şi greutatea redusă a EF-S 17-85 mm f/4-5,6 IS USM îl fac ideal pentru fotografierea rapidă în mişcare şi în călătorie, când geanta grea al kit-ului nu e comod de transportat. Motorul USM tip inel funcţionează împreună cu aparatele EOS cu suport EF-S pentru focalizare automată super-rapidă, precisă şi urmărire predictivă - cu o comandă manuală completă permanent disponibilă.

Fiţi împreună


Tehnologia stabilizatorului de imagine compensează integral trei trepte, oferind obiectivului o diafragmă maximă efectivă de f1,4-2,0; excelentă pentru fotografierea cu aparatul în mână şi la lumină slabă.

Conceput pentru digital


Conceput special pentru fotografiere digitală, obiectivul dispune de elemente cu formă specială şi tratamente Super Spectra pentru a elimina efectele de fantomă şi reflexiile care pot fi produse de reflexiile senzorilor aparatului. Parasolarul special opţional poate reduce şi mai mult incidenţa reflexiilor.

Neclaritate de fundal


Diafragma circulară oferă o neclaritate de fundal plăcută când fotografiaţi cu deschidere maximă; ideală pentru crearea unei impresii de perspectivă şi pentru scoaterea subiectului sau modelului din fundal.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products