Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Un obiectiv cu zoom „ochi de peşte” flexibil, oferind imagine full frame sau circulară. EF f/4L Fisheye USM de 8-15 mm face parte din obiectivele seria L de înaltă performanţă de la Canon şi furnizează calitate uimitoare a imaginii, chiar şi cu un unghi de vizualizare atât de larg.

EF 8-15mm f4L Fisheye USM

Beneficii

  • Obiectiv cu zoom „ochi de peşte” circular sau full frame
  • Face parte din apreciata serie L de la Canon
  • Design durabil şi solid
  • Focalizare automată silenţioasă şi rapidă
  • Focalizare manuală permanentă
  • Curăţare mai uşoară a obiectivului

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Obiectiv cu zoom „ochi de peşte” circular sau full frame


Nu trebuie să cumpăraţi două obiective specializate când EF f/4L Fisheye USM de 8-15 mm oferă imagini full frame sau circulare la utilizarea cu aparate foto cu senzor de 24x36 mm (full frame). Pentru fotografii care utilizează aparate foto DSLR cu un senzor mai mic, sunt posibile imaginile „ochi de peşte” full frame. Cu un unghi de vizualizare diagonal de 180, capturarea întregii scene într-o singură imagine nu a fost niciodată mai simplă.

Calitate seria L


Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea superlativă şi sunt foarte rezistente la praf şi umiditate.

Focalizare automată rapidă, silenţioasă


Un inel USM (Motor ultrasonic) utilizează vibraţiile de frecvenţă ultra-sonică pentru focalizarea automată rapidă aproape fără zgomot. Unitatea principală ultrarapidă şi algoritmul AF optimizat contribuie de asemenea la viteza AF. Comanda manuală permanentă a focalizării este disponibilă fără a trebui să ieşiţi din modul AF.

Calitate îmbunătăţită a imaginii cu tratamentul SWC


Conceput pentru utilizarea în fotografia digitală, tratamentul patentat al structurii Subwavelength de la Canon pentru obiective contribuie la reducerea efectului de fantomă şi a umbrelor provocate de reflexiile interne. Prin eliminarea cauzei, tratamentul reduce reflexiile şi asigură imagini clare, bine definite.

Curăţare mai uşoară a obiectivului


Suprafeţele din faţă şi din spate ale obiectivului sunt tratate cu un strat de fluor care permite curăţarea mai uşoară a suprafeţei obiectivului în comparaţie cu straturile existente.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.