Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Tehnologia avansată cu stabilizator de imagine (IS) în trei trepte face din EF f/4-5,6 IS USM de 70-300 mm un teleobiectiv cu zoom ideal pentru captura la lumină redusă şi cu timpi mari de expunere, fără a genera tremur al camerei.

Beneficii

  • Mărire puternică şi totuşi accesibilă
  • Stabilizator de imagine în trei trepte
  • Element de obiectiv UD şi tratamente Super Spectra
  • Diafragma circulară asigură o neclaritate de fundal plăcută
  • Focalizare automată rapidă, silenţioasă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Factor de mărire accesibil


Teleobiectivul puternic, dar accesibil ca preţ EF f/4-5,6 IS USM de 70-300 mm va fi apreciat de fotografii interesaţi de natură şi sport care doresc să obţină imagini mai clare atunci când fotografiază cu camera în mână. Atunci când este montat pe o cameră EOS cu senzor de dimensiuni APS-C, obiectivul oferă un unghi aproximativ echivalent cu cel al unui obiectiv de 112-480 mm de pe o cameră DSLR de cadru întreg.

Stabilizator de imagine


EF f/5-5,6 IS USM de 70-300 mm dispune de un stabilizator de imagine (IS) în trei trepte, ceea ce îl face un teleobiectiv ideal pentru captura cu camera în mână. Timpi de expunere cu până la trei trepte mai mari decât ar fi altfel posibil pot să fie utilizaţi fără nicio creştere perceptibilă a neclarităţii imaginii. La panoramarea pe orizontală, sistemul IS poate să fie setat să corecteze doar tremurul nedorit pe verticală, iar sistemul se dezactivează când camera este montată pe un trepied.

Element de obiectiv UD


Un element de sticlă UD (Dispersie ultrascăzută) corectează aberaţiile cromatice şi asigură o rezoluţie şi un contrast ridicate pe întregul interval de mărire. La construcţia teleobiectivului s-a utilizat numai sticlă ecologică fără plumb.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură un echilibru precis al culorilor şi măresc contrastul. Reduc, de asemenea, reflexiile şi imaginile „fantomă” – o problemă obişnuită cauzată de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Neclaritate de fundal plăcută


O diafragmă cu deschidere practic circulară, controlată electromagnetic, face regiunile nefocalizate mai fluide şi mai uniforme şi permite ca subiecţii focalizaţi să iasă în evidenţă pe un fundal neclar.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.