Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Un model unic printre teleobiectivele cu zoom. EF 70-300 mm f/4,5-5,6 DO IS USM dispune de un element optic de difracţie (DO) care asigură dimensiune compactă, greutate redusă şi calitate superbă a imaginilor

Beneficii

  • Element optic de difracţie (DO) cu trei straturi
  • Cu lungime de numai 9,99 cm
  • Stabilizator de imagine
  • Focalizare automată de mare viteză, cu comandă permanentă pentru focalizare manuală
  • Diafragmă circulară pentru efect bokeh plăcut
  • Blocare inel zoom

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Tehnologii integrate


Cu elementul optic de difracţie (DO) multistrat, funcţia de stabilizare a imaginii (IS) şi motor ultra sonic (USM), obiectivul EF 70-300 mm f/4,5-5,6 DO IS USM este o adevărată aniversare a obiectivelor concepute pentru precizie.

Optică cu element optic de difracţie (DO)


EF 70-300 mm f/4,5-5,6 DO IS USM dispune de un element optic de difracţie (DO) care reduce dimensiunea fizică a obiectivului, menţinând în acelaşi timp calitatea imaginilor Elementul DO combină caracteristicile elementelor din fluorină şi celor cu UD într-un singur obiectiv. Astfel se obţine contrast şi claritate de înalt nivel, precum şi control strict asupra aberaţiilor cromatice.

Stabilizator de imagine


EF 70-300mm f/4,5-5,6 IS USM dispune de un stabilizator de imagine (IS) echivalent trei-stop, ceea ce îl face un obiectiv ideal pentru captura cu aparatul foto în mână. Se pot utiliza timpi de expunere de până la trei trepte mai mari faţă de utilizarea normală, fără creşteri perceptibile ale neclarităţii imaginii. Mişcările semnificative pe o anumită direcţie sunt interpretate automat ca panoramare iar sistemul IS este dezactivat în planul respectiv.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic de tip inel declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime.

Neclaritate de fundal plăcută


Diafragma cu deschidere practic circulară, controlată electromagnetic, oferă zonelor nefocalizate un aspect mai fluid şi mai uniform şi permite evidenţierea subiecţilor focalizaţi pe un fundal neclar.

Integrat în sistemul EOS


Modul de funcţionare al focalizării automate a obiectivului este conceput astfel încât să corespundă special cu gama de ultimă generaţie EOS, aducând beneficii maxime prin avantajul oferit de viteza obiectivului. Obiectivul asigură măsurarea optimă a bliţului prin transmiterea informaţiilor despre distanţă înapoi la sistemul de măsurare a bliţului E-TTL II al unui aparat foto EOS compatibil.

În armonie cu mediul


În conformitate cu politica strictă Canon referitoare la protejarea mediului, la fabricarea obiectivului se foloseşte doar sticlă fără plumb.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.