Canon EF 20mm f/2.8 USM

EF 20mm f/2.8 USM

Datorită unghiului larg de vizualizare şi adâncimii de câmp extinse, obiectivul EF 20 mm f/2,8 este o alegere excelentă pentru fotografii interesaţi de peisaje, arhitectură sau reportaje. Un obiectiv care poate fi utilizat aproape oriunde.

Beneficii

  • Obiectiv ultra-grandangular cu unghi de vizualizare de 94°
  • Motor de focalizare USM cu comandă pentru focalizare manuală permanentă
  • Cea mai mică distanţă de focalizare: 25 cm
  • Tratamente Super Spectra

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 20mm f/2.8 USM

Design dinamic pentru imagini panoramice


Oferind un câmp vizual de 94˚, obiectivul EF 20 mm f/2,8 USM poate asimila tot câmpul vizual al ochiului uman, şi nu numai atât. Un obiectiv excelent pentru peisaje sau fotografii documentare. Distorsiunile sunt corectate cu precizie, pentru o perspectivă naturală a fotografiilor de arhitectură sau de interioare.

Diafragmă maximă rapidă


Diafragma maximă de f/2,8 permite fotografierea fără bliţ, cu aparatul în mână, în condiţii de iluminare redusă, când utilizarea trepiedului nu este posibilă.

Elemente asferice şi UD


Pentru performanţe vizuale optime, obiectivul încorporează elemente asferice pentru corectarea aberaţiilor sferice şi elemente Super UD (cu dispersie ultra-redusă) pentru eliminarea aberaţiilor cromatice. Rezultatul este calitatea nedistorsionată a imaginii cu un contrast ridicat, clar în tot cadrul.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic de tip inel declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuală este disponibilă permanent, făcând posibilă reglarea focalizării fără a părăsi modul de focalizare automată.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi un contrast ridicat. Ele suprimă totodată reflexiile şi imaginile fantomă, absorbind lumina care, în caz contrar, ar fi reflectată de elementele interne ale obiectivului şi de senzorul digital al camerei.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 20mm f/2.8 USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products