Canon EF 17-40mm f/4L USM

EF 17-40mm f/4L USM

EF17-40 mm f/4L USM este un obiectiv uşor, superangular EF Canon cu zoom. Este adecvat în special pentru utilizarea împreună cu aparatele digitale EOS SLR cu un factor de conversie a distanţei focale mai mare de 1.

Beneficii

  • Performanţă excelentă a opticii pe întreg intervalul de mărire.
  • Cea mai rapidă focalizare automată din clasa sa (identică cu cea a EF16-35 f/2,8L USM)*
  • Construcţie rezistentă la praf şi umezeală
  • Distanţă minimă de focalizare de 28 mm la toate distanţele de focalizare *începând din ianuarie 2003

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 17-40mm f/4L USM

Obiectiv superangular pentru camerele analogice EOS SLR.


EF17-40 mm f/4L USM este un obiectiv EF Canon cu zoom superangular destinat profesioniştilor şi amatorilor avansaţi care utilizează aparatul SLR EOS.

Obiectiv cu mărire standard, pentru aparatele digitale EOS SLR


Rămânând un obiectiv excelent atunci când este utilizat pe un aparat SLR analogic, EF17-40 mm f/4L USM este potrivit în special pentru aparatele SLR digitale cu senzor de imagine mai mic decât formatul de 35 mm. Într-adevăr, pe astfel de aparate SLR digitale aceste distanţe focale pot oferi un unghi de vedere aproximativ echivalent cu cel al unui obiectiv de 28-70 mm utilizat pe un aparat de 35 mm, ceea ce îl face obiectivul cu zoom standard ideal.

Performanţă optică superioară


EF17-40 mm f/4L USM este format din 12 elemente aranjate în 9 grupuri. Stratul Super Spectra cu care sunt tratate elementele asigură un echilibru excelent al culorilor şi reduce efectele de fantomă şi reflexiile. Pentru a oferi o calitate excepţională a imaginii pe intervalul de mărire de 17-40 mm, obiectivul utilizează trei elemente asferice de două tipuri diferite, în timp ce sticla Super UD (cu dispersie ultra-redusă) este utilizată pentru a preveni aberaţiile cromatice care cel mai adesea pot degrada claritatea conturului subiectului.

Set extins de caracteristici de vârf


Distanţa focală minimă este de doar 1,2 m în tot intervalul de mărire.

Datorită unităţii centrale de procesare rapide cu un algoritm de focalizare automată îmbunătăţit, focalizarea automată este silenţioasă şi rapidă. Puteţi înlocui modul de focalizare automată cu focalizarea manuală pe care o veţi dori.

Comandat prin intermediul unei diafragme electromagnetice, deschiderea circulară a EF17-40 mm f/4L USM poate să obţină un aspect mult mai atractiv al zonelor de fundal ale imaginii care sunt în afara focalizării.

Partea frontală a obiectivului nu se roteşte în timp ce focalizaţi. Aceasta înseamnă, de exemplu, că filtrele de polarizare încă funcţionează în timp ce măriţi sau micşoraţi. La partea posterioară a obiectivului există un suport pentru filtrul de gelatină.

Foarte rezistent la umezeală şi praf, EF17-40 mm f/4L USM este alegerea ideală pentru utilizarea în condiţii aspre de mediu. Obiectivul este fabricat numai din sticlă fără plumb.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 17-40mm f/4L USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products