Canon EF 14mm f/2.8L II USM

EF 14mm f/2.8L II USM

Obiectivul profesional superangular EF 14 mm f/2,8L II USM utilizează elemente UD şi asferice pentru o calitate profesională a imaginii. Diafragma maximă de f/2,8 asigură performanţe excelente în condiţii de lumină redusă.

EF 14mm f2.8L II USM

Beneficii

  • Designul seriei L asigură etanşarea împotriva prafului şi a umezelii
  • Diafragmă mare f/2,8
  • Elemente asferice şi UD
  • Focalizare automată cu inel USM, cu comandă manuală permanentă
  • Diafragmă circulară
  • Tratamentul Super Spectra reduce efectele fantomă şi umbrele

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 14mm f/2.8L II USM

O perspectivă specială


Acoperind un unghi impresionant de 114°, obiectivul EF 14mm f/2,8L II USM depăşeşte perspectiva ochiului uman. Ideal pentru captarea imaginilor din interioare mici, cu subiecţi mari aflaţi la distanţe mici sau peisaje impresionante, acest obiectiv extrem de expresiv poate fi utilizat pentru crearea unei impresii de separare între subiecţii apropiaţi şi fundal.

Construcţia obiectivelor din seria L


Asemeni tuturor obiectivelor din seria L, obiectivul EF 14 mm f/2,8L II USM combină elementele optice de precizie cu o calitate de fabricaţie excepţională, fiabilitate şi uşurinţă în utilizare. Garniturile de etanşare împotriva prafului şi a umezelii oferă protecţie avansată a elementelor, chiar şi în condiţii climatice aspre.

Diafragmă mare f/2,8


Diafragma maximă de f/2,8 permite realizarea rapidă a fotografiilor, fără utilizarea blitzului, în condiţii de iluminare redusă şi cu un control avansat al profunzimii câmpului.

Elemente asferice şi UD


Pentru performanţe vizuale optime, obiectivul încorporează două tipuri de elemente speciale: elemente asferice pentru corecţia aberaţiilor asferice şi elemente Super UD (cu dispersie ultra-redusă), pentru eliminarea aberaţiilor cromatice secundare. Acest lucru are ca rezultat un contrast clar şi o calitate nedistorsionată a imaginii, până în cele mai îndepărtate zone ale cadrului.

Focalizare automată cu inel USM, cu comandă manuală


Sistemul de focalizare automată cu inel USM de la Canon utilizează vibraţii de frecvenţă ultra-sonică pentru o funcţionare exactă şi silenţioasă, cu un cuplu de prindere excelent. Comanda manuală a focalizării este disponibilă în orice moment, cu ajutorul unui inel mare care nu se roteşte în timpul focalizării automate, permiţând astfel fotografului să înceapă imediat reglarea fină a cadrului.

Tratament Super Spectra


Tratamentul Super Spectra asigură un echilibru exact al culorilor şi un contrast ridicat, suprimând umbrele şi imaginile fantomă care ar putea fi reflectate de elementele interne ale obiectivului şi senzorii digitali EOS.

Diafragmă circulară


Diafragma circulară poate crea un efect de "bokeh" (neclaritate de fundal) - ideal pentru evidenţierea subiecţilor fotografiaţi pe fundaluri care pot fi ignorate.

Accesorii


Obiectivul EF 14 mm f/2,8L II USM dispune de un parasolar "cu petale" care protejează partea frontală a obiectivului, creşte contrastul şi împiedică vignetarea. Sunt furnizate un capac pentru obiectiv şi o teacă moale.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 14mm f/2.8L II USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Related Products

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.