Canon EF 100mm f/2 USM

EF 100mm f/2 USM

EF 100 mm f/2 USM este un teleobiectiv scurt cu deschidere mare, fiind ideal pentru portrete. Obiectivul comprimă trăsăturile faciale şi asigură evidenţierea subiectului pe un fundal neclar.

Beneficii

  • Teleobiectiv mediu
  • Deschidere rapidă a diafragmei f/2
  • Motor de focalizare USM cu focalizare manuală permanentă
  • Cea mai mică distanţă de focalizare: 90 cm
  • Mărime filtru: 58 mm
  • Tratamentele Super Spectra reduc efectele fantomă şi reflexiile

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 100mm f/2 USM

Distanţă focală mare şi mărime compactă


Obiectivul EF 100 mm f/2 USM are o diafragmă maximă mare, dar este relativ compact. Distanţa focală de 100 mm permite fotografilor să menţină o distanţă de lucru convenabilă faţă de subiect, permiţând totodată comprimarea perspectivei. Fotografii precise şi clare, indiferent de deschiderea diafragmei, pe tot intervalul.

Diafragmă mare f/2


Deschiderea maximă mare a diafragmei, de f/2, asigură o viteză uimitoare la fotografierea în condiţii de iluminare redusă, fără bliţ. Fotografierea la deschideri atât de mari ale diafragmei implică defocalizarea fundalului, accentuând şi mai mult subiectul.

Estompare de fundal uniformă


Diafragma cu deschidere practic circulară conferă zonelor nefocalizate un aspect mai plăcut, mai uniform. Obiectele clare din prim-plan se disting pe un fundal cu efect de estompare uniform.

Focalizare ultrasonică


Un motor ultrasonic de tip inel declanşează focalizarea automată extrem de rapid şi aproape complet silenţios. Cuplul de menţinere excelent asigură atingerea precisă a punctului de focalizare, fără depăşirea limitei maxime. Mai mult, comanda manuală este disponibilă permanent, făcând posibilă reglarea focalizării fără a părăsi modul de focalizare automată.

Tratament Super Spectra


Tratamentele Super Spectra asigură echilibrul corect al culorilor şi măresc contrastul. Ele reduc totodată reflexiile şi efectele tip fantomă – o problemă obişnuită cauzată de reflectarea luminii de senzorul camerei.

Integrare cu sistemul de măsurare a bliţului E-TTL II


Obiectivul transmite informaţiile despre distanţă la sistemul de măsurare a bliţului E-TTL II al unei camere EOS compatibile, pentru a asigura măsurarea optimă a bliţului.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 100mm f/2 USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.