Canon G5 X Mark II with subject taking a picture through using the viewfinder
alt text goes here

Fotografia urbană Masterclass

Descoperiţi-vă oraşul prin obiectivul PowerShot G5 X Mark II de la Canon. Acum este rândul dvs., alăturaţi-vă pentru a obţine un curs specializat şi exclusiv de fotografie, oferit de un fotograf Canon de talie mondială.

*Acest concurs s-a încheiat

Concursul este închis

Votul online pentru turul fotografic Canon de descoperire a oraşului s-a încheiat. Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi de către un reprezentant Canon la timpul cuvenit.

Fiecare câştigător va avea ocazia de a testa capacităţile tehnice ale PowerShot G5 X Mark II, cel mai recent aparat foto compact de la Canon din faimoasa serie G. Cu un obiectiv superb cu zoom de 5x, vizor electronic pop-up şi senzor suprapus tip 1,0 de 20,1 megapixeli, PowerShot G5 X Mark II, un aparat foto puternic şi uşor, a fost dezvoltat utilizând experienţa Canon în excelenţă optică – pentru a crea imagini clare pentru toţi pasionaţii de fotografie.

Invitaţii vor învăţa cum să fotografieze oraşul în cadrul unui tur unic ghidat de la unul dintre cei mai talentaţi fotografi de călătorie din Europa, vizitând câteva dintre cele mai frumoase puncte turistice şi atracţii ale oraşelor gazdă.

Priviţi lumea din alt unghi

Aruncaţi o privire pe imaginile surprinse de profesioniştii noştri cu acest nou aparat foto compact, de mare viteză.

Lista completă cu câştigătorii concursului este disponibilă.