From online to reality in seconds.
alt text goes here

Din online

în viața reală

în câteva secunde!

Imprimă cele mai frumoase povesti din social media la fel de simplu ca și cum le-ai posta pe Internet! Imprimă-ți fără efort amintirile salvate în smartphone-ul tău, camera digitală sau pe cardul SD cu ajutorul lui imprimantei foto compacte SELPHY.

Descoperă o nouă lume a fotografiilor imprimate

Dă viață poveștilor tale, împărtășindu-le nu doar cu lumea din online, dar și din offline! Descoperă posibilități infinite prin care poți imprima amintirile tale, astfel încât ele să “trăiască” mai mult de 24 de ore! Folosește stickere, imagini, linii, texte, culori – folosește-te de toată această realitate multiplă, care e gata să prindă viață și în offline!

Explore a new world of printing

Cel mai bun prieten din social media

Animalele știu cum să se facă plăcute și în online, și în offline! Acum e simplu ca bunăăăă ziuaaaa să imprimi cele mai bune momente din social media ale animalului tău de companie! Fii creativ! Creează-le propriul lor # și distrează-te în timp imprimi fotografiile cu cel mai bun prieten al tău. Poți fi sigur că nici tu, nici el nu pierdeți niciun moment din aventurile pe care le trăiți împreună!

Your Instagram’s best friend

Imprimă fără bătăi de cap

Să explorezi e ceva ce îți stă în fire, la fel și să împărtășești, dar să-ți imprimi fotografiile din social media trebuie să fie ceva simplu și rapid! Este foarte simplu și superfun! Imprimă-ți fotografiile din aventurile tale și împărtășește-le, ca toata lumea să fie la curent cu poveștile pe care le trăiești!

A printing without challenges

Selphy CP1300

Imprimă momentele tale din online fără niciun efort și dă viață poveștilor tale prin fotografii superbe, de cea mai bună calitate!

Imprimă instant de pe smart device-urile compatibile, aparate de fotografiat și altele – oriunde mergi – cu această imprimantă foto portabilă cu WiFi. Arată lumii întregi poveștile tale într-un mod unic, folosindu-te de mutliplele optiuni oferite de imprimanta compacta SELPHY.

SELPHY CP1300

Selphy CP1300

Creează povești care rămân cu tine

Începe școala, dar asigură-te că nu uiti de amintirile din vacanță. Primești cadou un kit creativ de consumabile, cu care poți să imprimi stickere cu fotografiile tale preferate, la achiziționarea unei imprimante foto Canon Selphy CP 1300. Promoția este valabilă în perioada 20august – 30 octombrie 2018, în limita stocului disponibil. Kit-ul creativ include setul de hârtie KC-36IP, setul de etichete KC-18IL și caseta PCC-CP400.

Creează povești care rămân cu tine

Urmărește-ne pe social media pentru mai multe știri/ informații!

Facebook