Imprimante laser cu posibilitate de imprimare mobilă

Imagine antet

Canon oferă o gamă largă de soluţii de imprimare şi scanare cu laser pentru tablete şi smartphone-uri pentru companiile mici şi mijlocii şi grupuri restrânse de lucru. Indiferent dacă este pentru o reţea locală sau prin cloud, Canon propune o soluţie care vi se potriveşte.

Unele imprimante cu laser acceptă Apple® AirPrint™ şi Mopria™, precum şi aplicaţia Canon PRINT Business, care permite imprimarea şi scanarea de pe dispozitivul mobil în reţeaua locală. De asemenea, cu aplicaţia Canon Mobile Print disponibilă pentru modelele selectate, puteţi imprima de pe calculatorul sau dispozitivul dvs. mobil prin cloud.

Notă: imprimantele imageRUNNER ADVANCE nu sunt compatibile cu Mopria.

Imprimați imediat de pe dispozitive Apple iOS sau Android

Imprimarea mobilă Mopria   Imprimare mobilă AirPrint_siglă

Imprimați de pe dispozitive iOS și Android fără a fi necesară instalarea unei aplicații sau conectarea unui cablu.

Dispozitivele Apple iOS compatibile cu AirPrint și dispozitivele Android cu Mopria* pot imprima direct prin rețeaua wireless.  *Dispozitivele Android pot necesita instalarea unui plug-in.

Imprimarea de pe Android cu Mopria

Smartphone-urile și tabletele certificate Mopria detectează automat imprimantele Canon printr-o conexiune Wi-Fi care le permite utilizatorilor să imprime e-mailuri și documente de pe dispozitive mobile, la fel de ușor ca și cum le-ar imprima de pe un computer.

Mopria Alliance, din care Canon face parte în calitate de membru fondator, este o organizație non-profit al cărei scop este de a oferi soluţii de imprimare wireless intuitive şi simple de pe smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile.

Mai multe informații despre Mopria

Descărcaţi aplicaţia Canon PRINT Business pentru Apple iOS şi Android

Sigla aplicaţiei PRINTCanon PRINT Business este o aplicaţie gratuită pentru scanare şi imprimare îmbunătăţită. Scanaţi de pe dispozitive multifuncţionale Canon pe un iPhone, iPad sau terminal Android, încărcaţi scanările pe diverse servicii de stocare în cloud, ataşaţi-le la e-mail şi trimiteţi-le sau imprimaţi-le

Imprimați de pe orice dispozitiv, de oriunde, cu Google Cloud Print

Google_Cloud_Print_Ready_160Google Cloud Print vă oferă posibilitatea de a imprima de pe orice dispozitiv conectat la Web practic de oriunde, inclusiv telefon, tabletă sau computer. Aveți nevoie numai de un cont Google pentru a accesa imprimantele noastre compatibile cu serviciile de tip cloud.

Verificați dacă imprimanta este compatibilă în lista de mai jos. Pentru a afla mai multe despre Google Cloud Print, consultați Google.

Notă:LBP6780x, LBP7680Cx necesită instalarea aplicației Google Cloud Print pe imprimantă

Ați cumpărat o imprimantă PIXMA?

Canon oferă şi compatibilitate cu Wi-Fi, Cloud şi AirPrint pentru imprimantele PIXMA şi SELPHY.

Mai multe informaţii:

Conectivitate şi imprimante compatibile

Aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint pentru iPhone, iPad şi iPod Touch

Aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint pentru Android

Aplicaţia Canon Easy-PhotoPrint pentru Windows RT

Verificaţi specificaţiile fiecărui produs în parte pentru a confirma disponibilitatea fiecărei funcţii şi compatibilitatea software-ului.

iPad, iPhone, iPod şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în SUA şi alte ţări. AirPrint™ şi sigla AirPrint sunt mărci comerciale ale Apple Inc.

Android™ şi Google Cloud Print™ sunt mărci comerciale înregistrate ale Google Inc.