Eureco-hero1.jpg

Eureco-Pharma BV profită de beneficiile după internalizarea serviciului de imprimare digitală a prospectelor

Eureco-Pharma BV este specializată în operaţiunile de import paralel şi reambalare de medicamente, şi are o cifră de afaceri anuală de 40 de milioane €. Până anul trecut, imprimarea prospectelor în limba olandeză cu informaţiile pentru pacienţi era externalizată unui furnizor independent. Această abordare avea dezavantaje semnificative, inclusiv timpul de producţie care în mod obişnuit era de patru săptămâni şi lipsa de flexibilitate. În plus, compania a constatat că externalizarea prospectelor tipărite producea niveluri ridicate de materiale risipite.

Integrarea operaţiei de imprimare a prospectelor în cadrul companiei a permis Eureco-Pharma să reducă timpul de realizare a prospectelor de la patru săptămâni la doar 24 de ore. Flexibilitatea de a imprima prospecte la cerere a dus la reducerea semnificativă a pierderilor prin deşeuri, ajutând compania să economisească mii de euro pe an. Procesul de pliere şi numărare a fost automatizat cu succes, datorită aparatului Horizon de pliere şi tăiere, economisind astfel şi costul pentru manoperă.

Eureco-image1
Eureco-image2

„Până anul trecut am acceptat dezavantajele externalizării imprimării prospectelor şi nu m-am interesat niciodată dacă există şi alte posibilităţi. Totuşi, după ce am discutat cu cineva de la Canon, am început să înţeleg posibilele beneficii”.

Jan de Kreij, director general şi deţinător al companiei