Spazio-hero1

Spazio81 îşi consolidează relaţia cu Canon pentru a-şi stimula şi mai mult afacerea în plină dezvoltare

De la înfiinţarea în anul 2008 a laboratorului specializat în imagistică de artă din Milano, Spazio81, sectorul de imprimare şi reputaţia sa s-au dezvoltat rapid. Dezvoltându-şi un portofoliu de clienţi de invidiat din întreaga lume, care cuprinde fotografi şi mărci de lux de ultimă generaţie, bazându-se pe calitatea imprimării sale fotografice - posibilă datorită imprimantei sale de format mare cu 12 culori Canon imagePROGRAF de 60” – Spazio81 a continuat colaborarea cu Canon, recurgând la moştenirea digitală combinată a ambelor companii, pentru a-şi extinde portofoliul de servicii şi pentru a profita de numeroasele posibilităţi pe care le oferă imprimarea digitală.

Spazio81 a recunoscut că trebuia să se adapteze şi să se extindă pentru a-şi dezvolta afacerea. Lucrând alături de Canon, specialistul italian în imagistică a căutat o soluţie suplimentară care să îndeplinească şi să depăşească în continuare cerinţele clienţilor, ajutându-l în acelaşi timp să pătrundă pe pieţe noi, precum Arhitectură, Inginerie şi Construcţii (AEC) şi design interior.

Spazio-image1

„Pentru activitatea noastră, este un compliment minunat faptul că Marco încă insistă să ne folosească pe noi pentru imprimare, deşi locuieşte tocmai în New York”.

Alessandro Locatelli, CEO, Spazio81