Pentru birou

Software inclus pentru imprimantele imagePROGRAF

Beneficiaţi din plin de imprimanta de format mare imagePROGRAF şi eficientizaţi-vă fluxul de lucru cu gama noastră de produse software incluse, puternice şi gratuite.

Paşii următori

Quick Utility Toolbox

Quick Utility Toolbox

Accesaţi cu uşurinţă întreaga gamă de funcţii şi aplicaţii disponibile pentru imprimantele imagePROGRAF PRO-series, din acest portal software comod. Este mereu la îndemână şi gata pentru a fi deschis din bara de sistem Windows sau docul Apple Mac.

Print Studio Pro

Print Studio Pro

Realizaţi imprimări fotografice de calitate extrem de înaltă, cu Adobe Photoshop şi Adobe Lightroom sau Canon Digital Photo Professional, şi puneţi în valoare întregul potenţial al aparatelor foto digitale Canon EOS, cu tehnologia Crystal Fidelity.

PosterArtist Lite

PosterArtist Lite

Software-ul PosterArtist Lite de la Canon vă permite să proiectaţi şi să imprimaţi postere cu aspect profesional în doar patru paşi simpli. Cu ajutorul a peste 1.300 de modele, fotografii şi colaje – ale căror design este adaptat la o varietate de medii de afaceri – crearea de postere şi reclame remarcabile nu a fost niciodată mai uşoară.

Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Plug-in-ul de imprimare pentru Photoshop de la Canon oferă interfaţa perfectă dintre imaginile din Photoshop şi imprimanta imagePROGRAF. Acesta permite transferul direct către imprimantă al fişierelor Adobe RGB de 16 biţi, păstrând gama largă şi gradaţia excepţională a imaginilor originale.

Print Plug-In for Office

Print Plug-In for Office

Plug-in-ul de imprimare pentru Office de la Canon facilitează imprimarea în format mare a tuturor fişierelor Word, Excel şi PowerPoint. Imaginaţi-vă o cronologie de proiect în Excel, extinsă pe numeroase pagini dificil de urmărit. Acum o puteţi transforma într-o versiune de format mare de impact puternic, în doar câţiva paşi simpli.

Direct Print & Share

Direct Print & Share

Software-ul Direct Print & Share de la Canon facilitează imprimarea fişierelor PDF, JPEG, TIFF şi HP-GL/2, fără a fi vreodată necesar să deschideţi aplicaţiile originale. De asemenea, vă permite să partajaţi fără efort fişiere cu alte persoane, folosind spaţiul de stocare în cloud.

imagePROGRAF Print Utility for iPad

imagePROGRAF Print Utility for iPad

Aceasta este o aplicaţie gratuită pentru imprimantele Canon imagePROGRAF, creată special pentru imprimarea uşoară a fişierelor PDF de pe un iPad.

Produse şi servicii conexe

Produse conexe

Servicii conexe

  • Servicii pentru întreprinderi

    Doriţi să vă dezvoltaţi afacerea, să măriţi productivitatea, să reduceţi costurile de imprimare sau să externalizaţi serviciile de imprimare sau pe cele legate de documente? Oricare ar fi provocarea, Canon vă poate ajuta cu servicii personalizate pentru a vă atinge obiectivele.