Pentru birou

Software flux de lucru pentru grafică de prezentare

Eficientizaţi fluxul de lucru de la pre-press la finisare. Asiguraţi producţia constantă şi gestionarea culorilor.

Paşii următori

ONYX Thrive

ONYX Thrive

Software-ul pentru flux de lucru ONYX Thrive este o soluţie de imprimare scalabilă pentru medii de producţie, bazată pe tehnologia Adobe® PDF Print Engine. ONYX Thrive este un flux de lucru pentru PDF-ul cu adevărat complet, de la trimiterea fişierelor digitale şi până la gestionarea culorilor, la imprimare şi tăiere. Software-ul ONYX Thrive gestionează fluxul de lucru în producţia de imprimare în format lat, care oferă furnizorilor de servicii de imprimare rezultate precise, predictibile şi de înaltă calitate şi reduce numărul erorilor costisitoare.

ONYX RIP

ONYX RIP

Software-ul ONYX RIP oferă controlul şi simplitatea necesare pentru mărirea productivităţii în format lat şi gestionarea culorilor care permite atelierelor să reducă costurilor de producţie. Va fi uşor pentru furnizorii de servicii de imprimare să fluidizeze fluxurile de producţie în format lat prin operaţii de rutină automate care reduc erorile operatorilor şi măresc eficienţa globală.

ONYX Textile

ONYX Textile

Software-ul ONYX Textile Edition este creat special pentru piaţa de imprimare decorativă şi materiale textile în format mare. Este disponibil ca versiune specială pentru aplicaţii, pentru pachetele ONYX RIPCenter, ONYX PosterShop şi ONYX ProductionHouse şi ca modul pentru software-ul cu soluţii de flux de lucru ONYX Thrive. Software-ul ONYX Textile Edition include toată funcţionalitatea software-ului ONYX 12 la care se adaugă caracteristicile speciale pentru materiale textile care pot economisi timp şi reduce deşeurile.

ONYX Advantage

ONYX Advantage

Întreţinerea software-ului ONYX Advantage este o metodă economică de a menţine la zi software-ul pentru flux de lucru ONYX RIP şi Thrive şi vă oferă toate caracteristicile noi. Beneficiaţi de acces imediat la upgrade-urile şi la diferitele versiuni ale software-ului ONYX şi la sute de drivere de imprimantă noi şi existente. Deţinătorii unui contract ONYX Advantage au acces la o bibliotecă extensibilă de videoclipuri la cerere care oferă instrucţiuni privind produsele şi asistenţă pentru aplicaţii.

Produse şi servicii conexe

Produse conexe

Servicii conexe

  • Servicii pentru întreprinderi

    Doriţi să vă dezvoltaţi afacerea, să măriţi productivitatea, să reduceţi costurile de imprimare sau să externalizaţi serviciile de imprimare sau pe cele legate de documente? Oricare ar fi provocarea, Canon vă poate ajuta cu servicii personalizate pentru a vă atinge obiectivele.