Canon SELPHY CP810

SELPHY CP810

Obţinerea unor superbe imprimate durabile ale fotografiilor cu ajutorul imprimantei SELPHY CP810 este incredibil de uşoară. Compactă, elegantă şi portabilă, cu un LCD rabatabil şi o interfaţă uşor de utilizat, aceasta poate imprima oriunde, în mai puţin de 1 minut.

Beneficii

  • Imprimantă foto ultracompactă, elegantă
  • Imprimate rapide, la calitate de laborator
  • Ecran LCD rabatabil de 6,8 cm (2,7")
  • Imprimare de pe carduri de memorie, camere foto sau stick-uri USB
  • Imprimarea fotografiilor de identitate
  • Diverse formate de imprimare
  • Optimizarea automată a imaginilor
  • Materiale imprimate care durează 100 de ani
  • Acumulator opţional
  • Software-ul SELPHY Photo Print

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon SELPHY CP810

Imprimantă foto ultracompactă, elegantă


Cu un design atractiv, compact, imprimanta foto portabilă SELPHY CP810 este ideală pentru orice casă.

Imprimate rapide, la calitate de laborator


Oricine poate imprima fotografii de calitate profesională în mai puţin de 1 minut, prin simpla apăsare a unui buton. Tehnologia de sublimare a cernelii oferă o profunzime şi o gradare deosebită a culorilor pentru un aspect şi o senzaţie similare imprimatelor din laboratoarele tradiţionale, fără dezavantajul dificultăţii şi al timpului de aşteptare. Un imprimat în format de carte poştală, de exemplu, poate fi obţinut în circa 46 de secunde.

Ecran LCD rabatabil de 6,8 cm (2,7")


Designul prietenos include un ecran LCD de 6,8 cm (2,7”) cu funcţie de basculare pentru facilitarea utilizării şi vizualizării. Instrucţiunile afişate sunt uşor de urmat şi includ informaţii de asistenţă în 13 limbi.

Imprimare de pe carduri de memorie, camere foto sau stick-uri USB


Pentru imprimate rapide, este suficient să vă conectaţi camera foto compatibilă PictBridge direct la imprimantă sau să introduceţi un card de memorie în cititorul integrat de carduri, compatibil cu o gamă largă de carduri de memorie, inclusiv SDXC. Pentru mai multă flexibilitate, puteţi imprima, de asemenea, de pe stick-uri de memorie USB flash.

Imprimarea fotografiilor de identitate


Pentru uz personal sau profesional, funcţia de imprimare a fotografiilor de identitate vă permite să creaţi şi să imprimaţi fotografii de identitate în formatele standard larg acceptate sau să configuraţi un format personalizat. Imprimaţi mai multe fotografii de identitate de aceeaşi mărime sau de mărimi diferite pe o singură coală de hârtie, pentru a economisi hârtia.

Diverse formate de imprimare


Imprimanta SELPHY CP810 vă oferă nenumărate modalităţi diferite de a vă împărtăşi amintirile. Puteţi obţine într-un timp extrem de scurt imprimate în format de carte poştală (148 x 100 mm), L (119 x 89 mm) sau carte de credit (86 x 54 mm).

Optimizarea automată a imaginilor


Optimizarea automată a imaginilor, cu detectarea feţei şi a scenei, asigură obţinerea unor rezultate deosebite. Această funcţie detectează şi corectează imperfecţiunile imaginilor, reglând luminozitatea şi culorile de la nivelul scenei şi chipurilor şi reduce interferenţele nedorite, oferind un nivel înalt de claritate şi bogăţie imprimatelor dvs.

Materiale imprimate care durează 100 de ani


Materialele imprimate cu durată mare de viaţă sunt posibile graţie unui strat protector special aplicat pe fiecare copie pentru a o proteja împotriva umezelii, stropilor şi decolorării şi pot dura până la 100 de ani dacă sunt păstrate într-un album.

Acumulator opţional


Imprimaţi când sunteţi în mişcare în interior sau afară, cu acumulatorul opţional NB-CP2L (necesită utilizarea adaptorului de încărcare CG-CP200). Cu o singură încărcare, puteţi obţine peste 36 de imprimate în format de carte poştală.

Software-ul SELPHY Photo Print


Software-ul SELPHY Photo Print furnizat împreună cu imprimanta vă permite să creaţi cu uşurinţă propriul calendar, să alegeţi rame decorative sau să adăugaţi imprimatelor elemente grafice şi norişori cu text, cu modul Imprimare creativă.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon SELPHY CP810, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Advanced size options for ID Photos

Opţiuni avansate pentru formatul fotografiilor de identitate

Intelligent correction

Corectare inteligentă

Long-lasting Canon quality

Calitate Canon durabilă

Print on the go

Imprimare din mers

Imprimate în format carte poştală

Imprimate în format card de credit

Credit card size stickers

Autocolante format card de credit

Creative mini-sticker printing

Imprimare creativă pe mini-autocolante