Canon EOS C100

EOS C100

Cameră accesibilă pentru producţie video, care oferă o combinaţie unică între imaginea HD profesională, designul compact şi flexibilitatea obiectivelor, C100 este simplă şi configurată ideal pentru utilizare de către o singură persoană.

Beneficii

 • Senzor CMOS Super 35 mm de 8,3 MP; Full HD
 • Sensibilitate înaltă şi zgomot redus
 • AVCHD la 24 Mbps pe carduri SD
 • Funcţii de fotografiere automată
 • Focalizare automată prin senzorul CMOS Dual Pixel, pentru o focalizare precisă şi fiabilă*
 • Obiective EF interschimbabile
 • Canon Log Gamma
 • Compactă, modulară, uşoară
 • Sunet profesional
 • Integrare perfectă în fluxul de lucru
 • Asistenţă video din partea CPS

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EOS C100

Senzor CMOS Super 35 mm de 8,3 MP; Full HD


Senzorul CMOS Super 35 mm de 8,3 MP, conceput şi produs de Canon special pentru captura video, asigură o procesare RGB pe 3 canale pentru înregistrarea Full HD. Oferă imagini superbe de înaltă rezoluţie, cu sensibilitate ridicată şi zgomot redus, efect de distorsiune la înregistrare diminuat şi o adâncime spectaculos de redusă a câmpului.

Sensibilitate înaltă şi zgomot redus


La un nivel îmbunătăţit de sensibilitate, imaginile cu zgomot redus se pot captura până la ISO 80000, permiţând utilizarea în aproape orice condiţii de filmare.

MPEG-4 AVCHD la 24 Mbps pe carduri SD


Înregistraţi fişiere MPEG-4 AVCHD/H.264 la 24 Mbps (4:2:0) pe două carduri de memorie SD/SDHC/SDXC – cu opţiuni de înregistrare prin comutare şi înregistrare simultană. Ieşirile includ HDMI cu funcţie de blocare, AV şi USB.

Canon Log Gamma


Funcţia integrată Canon Log Gamma asigură o calitate neutră a imaginilor cu latitudine de 12 trepte (800% interval dinamic) la o setare de bază ISO 850. Opţiunea pentru interval dinamic larg oferă înregistrări cu aceeaşi latitudine crescută, dar nu necesită gradare.

Obiective EF interschimbabile


Extindeţi-vă opţiunile creative cu o gamă uriaşă de obiective interschimbabile. Montura EF este compatibilă cu obiectivele Canon 4K EF Cinema şi cu alte peste 60 de obiective EF, inclusiv obiective macro şi ochi de peşte. Cele 3 filtre ND manuale integrate măresc nivelul de flexibilitate a capturii.

Compactă, modulară, uşoară


Ultracompactă şi uşoară, camera video EOS C100 este ideală pentru utilizarea în spaţii înguste. Structura de înregistrare de bază cântăreşte numai 1020 g (fără obiectiv), în timp ce prinderea laterală detaşabilă, mânerul şi panoul de control multidirecţional asigură manevrabilitate maximă. Corpul robust, rezistent la stropire, conţine componente din aliaj de magneziu pentru rigiditate şi rezistenţă suplimentare.

Fotografiere automată


Pentru facilitarea operării de către o singură persoană, funcţiile automate includ focalizarea automată pentru o singură fotografie, diafragma automată cu tragere şi echilibrarea automată a nivelului de alb. Când e cazul, aveţi disponibil controlul manual total cu o funcţie puternică de asistenţă la focalizare, care facilitează focalizarea manuală şi asigură imagini detaliate clare.

Sunet profesional


Opţiunile de înregistrare cu sunet profesional includ LPCM sau Dolby AC3. Mânerul de deasupra conţine două intrări XLR şi microfon stereo.

Integrare perfectă în fluxul de lucru


Asistenţa NLE complexă permite integrarea simplă în fluxurile de lucru postproducţie existente.

Asistenţă CPS


EOS C100 se califică pentru asistenţă gratuită din partea Serviciilor Profesionale Canon (CPS), cu acces exclusiv la o gamă largă de avantaje: asistenţă din partea CPS la evenimente de importanţă majoră, un serviciu de reparaţii prioritar (sub rezerva disponibilităţii) şi asistenţă CPS locală în anumite ţări din Europa.

Focalizare automată prin senzorul CMOS Dual Pixel, prin actualizarea serviciului


Modelul dvs. EOS C100 poate fi actualizat pentru a include opţiunea de focalizare automată prin senzorul CMOS Dual Pixel, specifică Canon, care oferă o uşurinţă incredibilă la utilizare şi control creativ al focalizării. Este uşoară urmărirea continuă a subiecţilor în centrul cadrului, cu menţinerea acestora în focalizare optimă. O funcţie AF-Lock permite controlul suplimentar. Focalizarea pentru un singur cadru cu precizie şi viteză mărite uşurează fixarea pe subiecţii amplasaţi lateral.


*Necesită o actualizare cu plată a serviciului la un centru de service Canon.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EOS C100, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiraţie, educaţie, informaţii despre produse şi noutăţi actualizate pentru a furniza o acoperire completă fotografilor şi operatorilor Canon profesionişti, precum şi amatorilor experimentaţi din întreaga lume.

Actualizare importantă