Canon Speedlite 90EX

Speedlite 90EX

Un bliţ compact, de înaltă performanţă, care asigură fotografii cotidiene cu iluminare superbă, precum portrete şi scene de interior, plus efecte de iluminare creative. Însoţitorul ideal pentru EOS M.

Beneficii

  • Design subţire de buzunar
  • Fotografiaţi portrete şi scene de interior superb iluminate
  • Putere mare într-un corp compact
  • Exploraţi efecte de iluminare creative
  • Fotografiere rapidă şi discretă cu bliţ complet automat
  • Alimentare cu baterii AAA disponibile din comerţ

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Speedlite 90EX

Design subţire, de buzunar – ideal pentru EOS M


Bliţul compact preferat de utilizatorii EOS M, modelul Canon Speedlite 90EX, cântăreşte doar 50 g (fără baterii), iar designul său compact este potrivit chiar şi pentru cele mai mici genţi.

Fotografiaţi portrete şi scene de interior superb iluminate


Ideal pentru cadrele realizate cu obiective grandangulare, modelul Speedlite 90EX oferă iluminarea perfectă pentru portrete excelente, precum şi pentru cadrele de grup capturate în interior.

Putere mare într-un corp compact


În ciuda dimensiunilor mici, bliţul Speedlite 90EX este puternic şi dispune de un număr director maxim de 9 (m, ISO100), fiind ideal pentru iluminarea scenelor întunecate şi nocturne, cum ar fi petrecerile sau serile la grătar. De asemenea, este perfect ca bliţ suplimentar pentru subiecţii fotografiaţi afară, cu soarele în spate.

Exploraţi efecte de iluminare creative


Bliţul Speedlite 90EX deschide oportunităţi nenumărate de iluminare creativă, datorită funcţiei sale integrate de bliţ principal wireless. Ca bliţ principal, poate declanşa în modul wireless până la trei grupuri de alte bliţuri, care au funcţie integrată de bliţ secundar, cum ar fi Speedlite 270EX II, de la maxim 7 metri depărtare, în interior.

Fotografiere rapidă şi discretă cu bliţ complet automat


Când doriţi să realizaţi fotografii continue, rapid şi discret, Speedlite 90EX este întotdeauna gata de acţiune. Reîncărcarea este silenţioasă şi rapidă, sunt necesare numai 5,5 secunde înainte de a fi gata pentru următorul cadru. De asemenea, este compatibil cu sistemele de măsurare automată a bliţului de pe EOS M şi de pe alte camere DSLR EOS, asigurând expunerea precisă automată cu bliţ în toate situaţiile.

Alimentare cu baterii AAA disponibile din comerţ


Pentru a menţine dimensiunea şi greutatea unui bliţ de lucru la minim, pentru confort maxim, modelul Speedlite 90EX este alimentat de două baterii AAA/LR03 disponibile în comerţ (cu Ni-MH sau litiu).

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Speedlite 90EX, despre funcţiile şi capabilităţile sale.